Alkollü gençlerin yılbaşı eğlencesi kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı

Eskişehir'de yılbaşı eğlencesinden dönen iki alkollü grup arasında çıkan "neden yan baktın" tartışması kanlı bitti. Hamamyolu Caddesinde meydana gelen

Eskişehir'de yılbaşı eğlencesinden dönen iki alkollü grup arasında çıkan "neden yan baktın" tartışması kanlı bitti. Hamamyolu Caddesinde meydana gelen kavgada, iki kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Olay gece saat 02:00 sularında Arifiye Mahallesi Hamamyolu Caddesi'nde meydana geldi. Yeni yıl eğlencesinden dönen ve fabrikada işçi olarak çalışan Cemil Çalıkuşu (22) , gözlükçüde çalışan kardeşi Cem Çalıkuşu (20) ve Mahmut Niyazi Günaydın (21, evlerine dönerken Hamamyolu Caddesi üzerinde, yine kendileri gibi yılbaşı eğlencesinden dönen ve henüz kimliği tespit edilemeyen 4 kişiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine devreye bıçaklar girdi. Çıkan kavgada, Mahmut Nizayi Günaydın ile Cemil Çalukuşu ve kardeşi Cem Çalıkuşu aldıkları bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı. Ağır yaralanan Cemil Çalıkuşu, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Mahmut Niyazi Günaydın ise kaldırıldığı Devlet Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Devlet Hastanesine kaldırılan Cem Çalıkuşu'nun tedavisi ise sürüyor. Cem Çalıkuşu'nun durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu arada, olaya karışan 4 kişi'den birisi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis, diğer zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Eskişehir'deki yeni yıl kutlamalarında çıkan kavgalarda 19 kişi yaralandı. Öte yandan, Eskişehir'de yılbaşı eğlenceleri sırasında çıkan kavgalarda 20 kişi'nin çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi.

Bir kıza cinsel tacizde bulunduğu belirtilen kişinin de gözaltına alındığı kaydedildi.