Ak Parti Uşak Milletvekilleri 2010 Yılını Değerlendirdi

AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, ekonomik kalkınmanın toplumsal barışı da beraberinde getireceğini söyledi

Ak Parti Uşak Milletvekilleri 2010 Yılını Değerlendirdi
AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, ekonomik kalkınmanın toplumsal barışı da beraberinde getireceğini söyledi. BDP'nin iki dil tartışmalarını kasıtlı olarak ortaya attığını belirten Mustafa Çetin, "AK Parti olarak Tek vatan, tek devlet ve tek millet olgusundan asla taviz vermeyiz. Bizim için tek devlet, tek vatan ve tek millet iman mertebesindedir"dedi .
AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün, Milletvekilleri Mustafa Çetin ve Nuri Uslu ile birlikte parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek 2010 yılını değerlendirdi. İl Başkanı Mehmet Gün, il ve ilçe yönetimlerini oluşturmak için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek kısa süre içinde yönetimleri oluşturup seçim çalışmalarına başlayacaklarını dile getirdi. AK Parti Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu, toplantıda milletin aleyhine olan hiçbir işe imza atmayacaklarını söyledi. AK Parti'nin millete hizmet için çalıştığını ve millette hizmet etmenin sevap olduğunu Kaydeden Mustafa Çetin ile Nuri Uslu, " Bilmeyerek hata yapabiliriz ama milletimizi aldatmayız. Milletin kazanacağı yerde biz kaybetmeye hazırız"dedi.
2010 yılında Türkiye'nin yeni umutlara yelken açtığını, ekonomik krizin etkilerinin azaldığı büyümenin hız kazandığı bir yıl olduğunu belirten Mustafa Çetin basın toplantısında şunları söyledi; "2011 yılı seçim yılı olacak. 8 Yıldır ülkeyi yöneten iktidar partisi olarak kendimize güveniyoruz. Biz parti olarak toplumun karşısına her zaman bir hedefle çıktık. Boş vaatlerde bulunmadık. Yeni dönemdeki hedefimiz Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer almasını sağlamaktır. Biz bu hedefi yakalayacağımıza inanıyoruz. Ekonomik kalkınmayı gerçekleştirdiğimizde toplumsal barışında sağlanacağını düşünüyoruz. Ülkemizin ekonomik kalkınmaya, toplumsal barışa ve birlik beraberliğe ihtiyacı var. AK parti olarak bu nedenle tek devlet, tek millet ve tek vatan vurgusu yapıyoruz. Son dönemlerdeki iki dil tartışmalarında da bunu açıkça ortaya koyduk. Bizim bu konudaki net fikrimiz açıktır ve bu düşüncemizi Başbakanımız açıklamıştır. Bizim için tek millet, tek devlet ve tek vatan iman mertebesindedir. Bundan asla taviz vermeyeceğiz. Milletimizin bu konuda tereddüt etmesine gerek yoktur. Halkımızın bu konudaki tahriklere kapılmayacağına inanıyoruz. BDP iki dil tartışmalarını kasıtlı olarak gündeme getiriyor. Ülkemizdeki Kürtleri temsil ettiğini iddia eden bu siyasi partinin ne kadar doğru söylediği ortadadır. Silahlı terör örgütünün tüm baskılarına rağmen AK Parti bölgenin de en güçlü partisidir. Halkın iki dil tartışmaları konusunda kaygılanmasına gerek yoktur. İktidar partisi olarak asla taviz vermeyeceğiz"

"MİLLET KAZANACAKSA KAYBETMEYE HAZIRIZ"
Milletvekili Nuri Uslu ise konuşmasında şunlara değindi; "Millete hizmet etmek sevaptır. Biz milletin aleyhine olan hiçbir işi yapmayız. Bilmeyerek hata yapabiliriz ama milleti aldatmayız. Milletin kazanacağı yerde biz kaybetmeye hazırız. 8 yıllık iktidarımızda 79 yılda yapılan hizmetlerden daha fazla hizmet ürettik. İlimizde de ciddi hizmetler yaptık. Duble yollar, KÖYDES yatırımları, konut projelerini bitirdik. Bizim 8 yılda yaptıklarımızı neden bu ülkeye sevdalı olduğunu iddia edenler yapamadı? Ülkeye sevdalı olmak hizmet etmekle olur. Yeni dönemde Uşak'ta çevre yolu, Hamam Boğazı Termal Tesisleri'ndeki yatırımlar, yeni adliye sarayı ve kent müzesi gibi yatırımlara ağırlık vereceğiz"
AK Parti Milletvekilleri kentsel dönüşüm ve çöp sorununun çözümünde Uşak Belediyesi'ne destek vereceklerini ifade ederek şunları belittiler; "Çöplük sorunu ve kentsel dönüşüm projelerinde Uşak Belediyesi'ne destek olacağız. Çöplük sorununu çözmek için geçtiğimiz günlerde Uşak ilindeki belediyelerden oluşan birliğe bir milyon TL kaynak aktarttık. Kentsel dönüşüm bizim dönemizde başladı. Bu projenin hayata geçirilmesini istiyoruz. Dokumacılara yeni site oluşturulması için yardımcı olduk. Projeyi kabul ettirdik. AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın yararına olan konularda asla engel olmayacağız. İlimizin yararına olan her projede belediye yönetimine destek olacağız"