2011 Milli piyango sonuçları (Amorti numaraları)

2011 Milli piyango sonuçları burada! 2011 Milli piyango sonuçları ve Milli Piyango Amorti numaraları için tıklayınız. 2011 Milli piyango sonuçları ve 2011 Milli piyango sonuçları sorgulama paneli için tıklayınız. İşte 2011 Milli piyango sonuçları...

2011 Milli piyango sonuçları (Amorti numaraları)
Milli Piyango'nun 35 Milyon TL'lik büyük ikramiye sadece ve sadece Türkiye nin TRT 1 Kanalında çekilişi TRT 1 ekranlarından takip edebilirisniz. Türkiye'nin yıldızları müziğin eğlencenin ve şansın adresi TRT 1'de olacak. Milli piyango çekilişi  her yıl 31 Aralık gecesi yapılıyor. Milli Piyango Sonuçları için  doğru yerdesiniz.

Milli piyango sonuçlarını öğrenmek için sitemizi takip etmeniz yeterli. 2011 Milli Piyango çekiliş sonuçları burada. 2010 Milli Piyango çekiliş sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayınız.Milli Piyango biletleri satışa çıktığından bu yana vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Milli Piyangonun çekilişleri şuan başlamışdurumda 2011 yılına büyük umutlarla girmek isteyen vatandaşlar, büyük ikramiyenin kime çıkacağını merak ediyorlar.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI ( TIKLA  ANLIK OLARAK ÖĞREN)

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI - TRT  ÇEKİLİŞİ VİDEO İZLE

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI TAM LİSTE  - FOTO GALERİ

Toplam 875 çekiliş içeren yılbaşı çekilişi, saat 00.30'da amorti kazanan 2 numaranın belirlenmesiyle sona erecek.Milli Piyango İdaresi, 31 Aralık 2010 özel çekilişinde, büyük ikramiye olarak 35 milyon lira verecek. Geçen yıl 30 milyon lira olan büyük ikramiyeyi bu yıl 5 milyon lira artıran İdare, diğer büyük ikramiyelerde de değişikliğe gitti. 5 milyon liralık büyük ikramiyeden vazgeçilirken, yeni ikramiye planına 1 adet 3 milyon liralık, 1 adet de 2 milyon liralık ikramiye konuldu. 1 milyon liralık ikramiye ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 5 adet olacak..Bu şekilde Talih Kuşu, yılbaşında en az 3, en fazla da 13 kişinin yeni yıla milyoner olarak girmesini sağlayacak.
Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde 35 milyon liralık büyük ikramiye ile diğer ikramiyeler yarın sahip sahiplerini buluyor.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yılbaşı özel çekilişi yarın saat 13.00'te İdarenin Kızılay'daki Genel Müdürlük Binası ile TRT'nin Arı Stüdyosunda başlayacak. Gündüz bölümünde 64 lira ile 500 bin lira arasındaki ikramiyeleri kazanan numaralar belli olacak.







Miili Piyango idaresi sahteciliğe karşı önlem olarak Merkez Bankası'nın uyguladığı yöntemi seçti. Bu yıl Filigranlı kağıtlara basılan Milli Piyango biletlerini ışığa tutulduğunda Milli Piyango amblemi görünüyor.Milli Piyango sonuçları - yılbaşı çekiliş sonuçları (31 Aralık Milli Piyango Çekilişi) Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. Milli piyango çekiliş sonuçları burada. Milli Piyango sorgulama için tıklayınız. Milli piyango çekiliş sonuçları tam liste.Milli Piyango sonuçları anlık olarak takip edin. Milli piyango çekiliş sonuçları TRT 1'den anlık olarak verilmektedir. 2011 Milli Piyango sonuçları sorgulama adresi ile yılbaşı çekiliş sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Milli Piyango’nun sitesinden açılan sayfaya bilet numaranızı girerek öğrenebilirsiniz, bol şanslar diliyoruz

TALİH KUŞUNA DİKKAT

Bilet alanların, sol üst köşesindeki Milli Piyango amblemiyle, sağ alt köşedeki talih kuşuna dikkat etmelerini isteyen Gürsoy bunların basımının sahteciliği önlemek için özel turuncu mürekkeple yapıldığını vurgulayarak “Bunu görsünler” dedi. Bilet almak isteyenlerin Milli Piyango ruhsatı taşıyan seyyar ve sabit bayileri tercih etmelerini tavsiye eden Gürsoy, şunları söyledi: “Yılbaşı biletlerinin dağıtımı 12 Kasım itibariyle başladı. Sahte bilet söylentileri zaman zaman çıkıyor. Ama Milli Piyango biletleri, Merkez Bankası Banknot Matbaası"nda basılıyor. Güvenlik açısından para değerinde. Filigranlı özel kağıtlara basılıyor. Biletlerimizin içinde Milli Piyango amblemi görülür, ışığa tutulduğunda. Vatandaşlarımız daha basit bir yöntemle sahte olup olmadığını anlayabilir. Milli piyango biletimizin sol üst köşesindeki milli piyango amblemiyle sağ alt köşedeki talih kuşumuzun özel mürekkeple turuncu renkle sahteciliği önlemek için basımı yapılıyor.