2011'e Taksim'de Coşkulu Karşılama

Taksim Meydanı'nda toplanan binlerce İstanbullu, 2011 yılını coşkuyla karşıladı

Taksim Meydanı'nda toplanan binlerce İstanbullu, 2011 yılını coşkuyla karşıladı. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği kutlama programında gönüllerince eğlenen İstanbullular, 2011'e havai fişek gösterileri eşliğinde girdi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2011'e Taksim Meydanı'nda girmek isteyen İstanbullular için coşkulu bir kutlama programı düzenledi. İstanbullular, yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'na akın etti. Taksim Meydanı, kutlama programı için LED ışıklandırmalar ile süslendi. Kutlamalar nedeniyle meydan ve çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Bazı vatandaşlar gruplar halinde halaylar çekerek yeni yılı karşılamaya hazırlanırken, kutlama programının başlamasıyla birlikte eğlence doruğa ulaştı.
Kurulan sahnede performanslarını sergileyen DJ'ler, kalabalığı adeta coşturdu. Aynı zamanda ışık ve lazer şovları ile Taksim Meydanı rengarenk bir görüntüye büründü.
Geri sayımla birlikte 2011'in ilk saniyelerinde coşkulu kalabalık birbirlerine sarılarak yeni yılı kutladı. Saatler 24.00'ü gösterdiğinde gerçekleştirilen havai fişek gösterisiyle İstanbullular 2011'e eğlenceli bir şekilde girdi.