Çakmar Kampusunun Yol Sorunu Çözüldü

Aydın'ın Koçarlı İlçesi ile Çakmar Ziraat Fakültesi arasında kalan 7 kilometrelik yol nihayet genişletilip, asfaltlandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi'ni içinde barındıran Koçarlı İlçesi'nde öğrencilerin yol ve ulaşım sorunu nihayet çözüldü. Yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü Koçarlı ile Çakmar Kampusu arasında kalan Ziraat Fakültesi'nin yolu yapıldı.
Bilindiği gibi yolun bozuk olması nedeniyle Kredi Yurtlar Kurumu tarafından 2000 yıllarında ilçeye yapılan öğrenci yurdu, il genelinde yurt sorunu yaşanmasına rağmen Koçarlı-Çakmar yolunun bozuk olması nedeniyle rağbet görmüyordu.
Kent konseyi başkanlığını üstlenen Koçarlı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Hüseyin Nail Akgül,Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Gökçen ve kent konseyi üyeleri çalışmaların tamamlandığı yolda incelemelerde bulunup açıklama yaptılar.
Konsey Başkanı Nail Akgül, "Koçarlı-Çakmar arasındaki 7 kilometrelik yolu Kaymakamlık, Belediye Başkanlığımız, Kent Konseyi, oda ve kooperatiflerimiz ile hayırsever vatandaşlarımızla güç birliği oluşturarak tamamladık. İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Koçarlı'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve Odalar ile Koçarlılı hayırsever vatandaşlarımızın oluşturduğu güç birliği olarak ilk iş bu yolun genişletilmesini gündeme aldık.Yolun genişletilmesine katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.