Bolu Dörtdivan'da teknolojik günler

Dörtdivan'ı bulunduğunuz yerden izleyebilirsiniz. Gerede ve Köroğlu Caddelerine yerleştirilen sabit kameralar ile Merkez Köroğlu Parkına yerleştirilen Mobesa kamera sistemi çalışmaya başladı.

Bolu Dörtdivan'da teknolojik günler
Dörtdivan Emniyet Amirliğinin girişimleri ile Dörtdivan Belediyesinin katkılarıyla Dörtdivan’ın Merkezine kameralar yerleştirildi. İki noktaya yerleştirilen bu kameralar sayesinde bulunduğunuz yerden Dörtdivan’ı gözetleyebileceksiniz.

İnternet ortamında, sağlanan kamera sistemiyle Dörtdivan Emniyet Amirliği Dörtdivan’ı gözetleyerek asayiş olaylarına anında müdahale edebilecek. Dörtdivan dışından da internet üzerinden 24 saat Dörtdivan gözetlenebilecek.

Dörtdivan Gerede ve Köroğlu Caddelerine iki adet sabit kamera, Merkez Köroğlu Parkına da MOBESA kamerası yerleştirildi. Yerleştirilen kameralar çalışmaya başladı. Aşağıda verdiğimiz linkten Türkiye ve Yurtdışında bulunan hemşehrilerimiz bir nebze olsun sıla özlemini görsel olarak da olsa hasretliklerini giderebilecek. Belki ummadığınız bir anda kameralara bir yakınınız veya akrabanız takılacak.

Kamera sistemiyle sılada bulunan hemşehrilerimizin özlemlerini giderebileceğini ve Emniyet Amirliğinin de olaylara müdahale edebileceğini söyleyen Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer AKMAN, “Kamera sistemi talebi Emniyet Amirliğimizden gelmişti. Biz ve esnafımız konuya sıcak baktık. Gerekli lojistik desteği de temin ederek, ilçemizin iki noktasına yerleştirdik. Bu sistemin çalışmasında esnafımızın da büyük desteği olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kamera sistemi sayesinde iş yerlerinin de güvenliği sağlanmış olacak. Hem de gurbette olan hemşehrilerimiz Dörtdivan’ı gözetleyebilecek” dedi.

Dörtdivan Haber / Ramazan Yaman


NASIL İZLEYECEKSİNİZ?
Linki tıklayıp açtıktan sonra sağ üst köşede bulunan Logini tıklayın. Gelen kutuda ki Password kısmına 123456 yazın ve alt köşesindeki login'i tıklayın. Login'i tıkladıktan sonra alt kısımda kutucuk içinde aşağı yukarı işareti var. Onun üzerini tıklayın. Eğer açmaz ise bir iki defa tekrar tıklayın. Artık Dörtdivan'ı izleyebilirsin.

Dörtdivan'ı Gözetlemek İçin Tıklayın
Link : https://85.105.187.154/