Bolton Manchester United 2-2 maçın geniş özeti ve golleri izle

İngiltere Premier Ligi'nde Bolton Manchester United ile karşılaştı. Bolton Manchester United maçın geniş özeti ve golleri izleyin. İşte Bolton Manchester United 2-2 maçın geniş özeti ve muhteşem golleri...

Bolton Manchester United 2-2 maçın geniş özeti ve golleri izle
İngiltere Premier Lig'de 6. hafta mücadelesinde M. United, Bolton deplasmanından 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Rakipleri Chelsea ve Arsenal'in puan alamadığı haftada Bolton deplasmanında iki puan bırakan Kırmızı Şeytanlar, büyük bir fırsat tepmiş oldu.

Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede ev sahibi Bolton adına goller; 6. dakikada Zat Knight ve 67. dakikada Martin Petrov'dan gelirken konuk Manchester United'ın gollerini 23'te Nani ve 74'te de Michael Owen kaydetti. Manchester United'da Nani'nin tüm Bolton defansını yere sererek kaydettiği şık gol tribünlerden büyük alkış aldı.

Bu sonuçla haftaya 6 puanla giren Bolton puanını 7'ye çıkarırken, Manchester United da puanını 12'ye yükseltti ve Chelsea'nin ardından ikinci sıraya yerleşti.

Bolton Manchester United 2-2 maçın geniş özeti ve gollerini tıklayın izleyin

Bursaspor'la aynı grupta bulunan Manchester United'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Giggs'in, sakatlığı nedeniyle hafta arasında Valencia ile yapılacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında oynayamayacağı açıklandı.


Kulüp yetkilileri, Bolton ile yapılan lig maçında sakatlanan Giggs'in birkaç hafta sahalardan uzak kalacağını söylediler.

Yetkililer, aynı maçta sakatlanan Wayne Rooney'nin ise büyük ihtimalle Valencia maçına kadar hazır olacağını kaydettiler.

Manchester United, Bolton ile deplasmanda oynadığı maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı