Kurtlar Vadisi Pusu bugün başlıyor

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bugün yeni kanalı atv'de başlıyor... İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölümünde Pusat Müjdesi, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölümünde Pusat Kurtlar Vadisi Pusu'ya geri döndü.Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölümünde Pusat büyüdü. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölümünde Pusat Süleyman Çakır'ın intikamını alacak mı? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölüm fragmanı ve özeti.

PUSAT FOTO GALERİ
KURTLAR VADİSİ PUSU 108. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölümü yarın akşam ATV'de.Kurtlar Vadisi Pusu'nun 108. bölümü 13 Ocak Perşembe günü ATV'de yayınlanacak.

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da flaş bir gelişme yaşandı. Laz Ziya'nın torunu ve ünlü mafya babası Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat Kurtlar Vadisi Pusu'ya geri döndü.beyazgazete.com

Kurtlar Vadisi Pusu'da geçtiğimiz hafta yaşanan savaşın ardından Vadi hayranlarının gözü Polat Alemdar ve İstihbaratçı Ersoy Ulubey'e odaklanmıştı. Vadi hayranları, bu hafta yayınlanan yeni bölümde Ulubey'in sonunun gelip- gelmeyeceğini beklemeye başlamıştı. Ancak Vadi'nin yeni yayınlanan fragmanında sürpriz bir gelişme yaşandı ve Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat, Vadi'ye geri döndü. Polat'ın yurt dışına gönderdiğinde çocuk olan Pusat'ın tahmin edilenden fazla büyümüş olması da gözlerden kaçmadı.

ALTI YIL SONRA PUSAT

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yarın akşamki bölümünde, altı yıl önce diziden ayrılan bir karakter geri döndü. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır'ın, İpek Tenolcay'ın oynadığı 'Nesrin Çakır'dan olan oğlu 'Pusat' genç bir adam olarak izleyici karşısına çıkacak.

SEVİNDİK OYNAYACAK

'Pusat', 2005 yılında babasının öldürülmesinin ardından annesi 'Nesrin', ablası 'Selvi' ve dedesi 'Laz Ziya' ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Dedesi de öldürülünce 'Polat Alemdar' tarafından yurt dışına gönderilmişti. 'Pusat'ı dizide genç oyuncu Görkem Sevindik canlandıracak.

 beyazgazete.com