2010-2011 Eğitim Ve Öğretim Yılı Başladı

2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılı Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da başladı. Vali Nuri Okutan öğrencilerle birlikte derse girdi.

Şanlıurfa'da 2010-2011 Eğitim ve öğretim yılı başlamasıyla beraber ilk olarak Atatürk anıtına çelenk konuldu. Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından Halide Nüsret Zorlutuna İlköğretim okulunda tören düzenlendi. Törende Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, eğitimde çalışmaların her yıl iyiye gittiğine eğitimde sorunların giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Eğitimde yaşanan sorunların giderilmesi ve yapılan çalışmalar hakkında kamuoyuna duyuru yapan Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Hanifi
Şahin, eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardında öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler gerçekleşti. 460 bin öğrencinin ders başı yaptığı Şanlıurfa da Vali Nuri Okutan ilk derse öğrencilerle birlikte girerek ders başı yaptı. İlk derse öğrencilerle birlikte giren Vali Nuri Okutan daha sonra öğrencilere kitap dağıtarak iyi bir yıl geçirmeleri temennilerinde bulundu.