Umut Yolcuları 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Umut Yolcuları 3. yeni bölümüyle 3 Eylül Cuma günü Star TV ekranlarında olacak. İşte Umut Yolcularının 3. bölüm fargmanı ve özeti.

En son bölüm özeti

Ali, babasını öldürdüğünün farkına varır ve kardeşi Gülşah ile beraber sığınacak bir yer arayışına girer. İki kardeş karanlık İstanbul sokaklarında çaresiz kalır. Zahide, Çocuk Şube Müdürü olduktan sonra şubeye taze kan gelmiştir. Çocuk şube, yeni müdürün sihirli dokunuşları ile değişmeye başlar. Zahide bir süre sonra Nasuh'u da yanına alır. İlk vakaları, babasını bıçaklayarak öldüren 12 yaşındaki Ali ve olaylara tanık olan kardeşi Gülşah'dır. Çocuk şube polisi durumdan haberdar olduğunda Ali ve Gülşah çoktan izlerini kaybettirmiştir. Zahide'nin, Ali ve Gülşah' a bir zarar gelmeden onlara ulaşması için zamanı daralmaktadır. Bu arada Mehmet, Bekir'in yeni yuvasına alışması için elinden geleni yapmaktadır. Okuldan kaçıp, sokaklarda mendil satarak harçlıklarını çıkaran Menekşe ise bir cinayete tanık olur. Menekşe'nin hikayelerine yabancı olmayan ailesi durumu ciddiye almaz, ancak katil Menekşe'yi görmüştür ve izini sürmeye başlar. Nasuh ve Aslı, Menekşeyi koruma altına alır. Aslı'nın mesleğinden çok da hoşnut olmayan nişanlısı Ateş, şubeye yeni gelen Nasuh'a karşı gergin bir tavır takınır.

Küçük hayatların, büyük hataları ve onların ikiye bölünmüş yaşamlarını izleyeceğimiz Umut Yolcuları'nda bildiğimiz gerçekler tekrar sorgulanacak.