Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Ligi 4. hafta Trabzonspor Sivaspor maçı ne zaman oynanacak? Trabzonspor Sivasspor maçı muhtemel kadroları ve Trabzonspor Sivasspor maçı tüm ayrıntılarını maçın canlı anlatımını buradan takip edebilirsiniz. İşte Trabzonspor Sivasspor maçı...

Trabzonspor Sivasspor maçı ne zaman oynanacak?
Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu.

Saat 19:00'da başlayacak ve Lig Tv'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR'UN TEK HEDEFİ GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da tek hedef galibiyet. Bordo-mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Glowacki'nin sakatlığı devam ederken, hafif sakatlığı bulunan Engin'in ise oynayıp oynamayacağı maç günü yapılacak olan son kontrollerden sonra belli olacak.

Sivaspor karşısına hücum oyuncuları ağırlıklı bir kadroyla çıkmayı planlayan Güneş, Jaja, Umut ve Teofilo'yu birlikte oynatmayı planlıyor. Bu arada Güneş, Milli takımda 1 gol atıp iki asist yapan Gineli futbolcu Yattara'dan da özel bir performans bekliyor.

MESUT BAKKAL İLE İLK KEZ

Trabzonspor maçıyla birlikte teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde ligdeki 11. sınavını verecek olan Sivasspor, Bakkal yönetiminde Trabzonspor'a karşı da ilk kez mücadele edecek.

Mesut Bakkal yönetiminde 7'si ise geçen sezon, 3'ü ise bu sezon olmak üzere çıktığı 10 lig maçında 1 galibiyet, 8 beraberlik, 1 yenilgi alan Sivasspor, aynı dönemde geçen sezon küme düşürülen Ankaraspor ile olan maçını da hükmen kazanmıştı.

Ayrıca Mesut Bakkal yönetimindeki Sivasspor, Trabzonspor maçıyla birlikte 4 büyüklere karşı da ligdeki 4. sınavını verecek. Geçen sezon Beşiktaş ile deplasmanda 2-2, Galatasaray ile iç sahada 1-1 berabere kalan Sivasspor, bu sezonun ilk haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmişti.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Egemen
Giray
Cale
Yattara
Selçuk
Colman
Jaja
Teofilo
Umut

SİVASSPOR
Ramoviç
Abdurrahman
Sedat
Ivanovs
Ferhat
Mbanangoye
Kadir
Mehmet Nas
Cihan
Ceyhun
Mehmet Yıldız

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 19:00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig Tv

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 11. RANDEVU

Trabzonspor ile Sivasspor Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maç ile birlikte ligde 11. kez karşı karşıya gelecekler. Sivasspor'un 2005-2006 sezonunda mücadele etmeye başladığı ligde, iki takım arasında bugüne dek yapılan 10 maçta, bordo-mavililer rakibi karşısında geçen sezona kadar galip gelmekte zorluk yaşadı.

Geçen sezon rakibini 2 maçta mağlup etmeyi başaran bordo-mavililer, 10 maçın 3'ünü galibiyetle kapadı. 5 karşılaşma Sivasspor'un üstünlüğü ile sona ererken, 2 karşılaşmada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

HÜSEYİN AVNİ AKER'DEKİ MAÇLAR

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki 5 maçta 1 hükmen mağlubiyet, 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Karadeniz ekibinin, 2007-2008 sezonunda Ersen Martin'in golüyle 1-0 önde götürdüğü karşılaşma, 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti. Daha sonra da bordo-mavili takım, 3-0 hükmen mağlup sayılmıştı.