4 Kadın 1 Erkek Beyaz TV'de

Beyaz TV, yeni yayın dönemine müthiş bir programla merhaba demeye hazırlanıyor. Yaklaşık 4 ay önce yayın hayatına başlayan ve Türkiye'nin en dinamik televizyon kanalı olan Beyaz TV'de, 4 kadın 1 erkek isimli haftalık tartışma programı 3 Ekim tarihinden itibaren ekranlara gelecek ve gündemin nabzını tutacak.

4 Kadın 1 Erkek Beyaz TV'de
Yeni yayın döneminde Milliyet Gazetesi Yazarı Serpil Yılmaz, Sabah Gazetesi Yazarı Sevilay Yükselir, Vatan Gazetesi Yazarı Mine Kırıkkanat ve Star Gazetesi Yazarı Elif Çakır'ın yer alacakları, erkek moderatörün her hafta ünlü bir isim arasından seçileceği "4 Kadın 1 Erkek” isimli haftalık tartışma programı 3 Ekim 2010 Pazar akşamı Beyaz TV ekranında olacak.

4 bayan gazetecinin karşısında her hafta siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından ünlü bir erkek yer alacak. Başta ülke gündemi olmak üzere hafta içinde manşetler taşınmış konuların ele alınacağı tartışma programında yer alacak olan Serpil Yılmaz, Sevilay Yükselir, Mine Kırıkkanat ve Elif Çakır önümüzdeki günlerde programın tanıtım çalışmaları için kamera karşısına geçecekler.

"4 KADIN 1 ERKEK" 3 Ekim 2010 - Pazar akşamı canlı yayınla BEYAZ TV'de...