Galatasaray Jovanovic'i İstanbul'a getirdi

Cevad Prekazi, Galatasaray'ın OFK Belgrad ile oynadığı maçı sırasında sarı-kırmızlı takıma Marko Jovanovi...


Cevad Prekazi, Galatasaray'ın OFK Belgrad ile oynadığı maçı sırasında sarı-kırmızlı takıma Marko Jovanovic'i önermişti. Yaşanan gelişmeler üzerine 22 yaşındaki genç oyuncuyla temasa geçen Galatasaray, Prekazi'yi de kullanarak genç oyuncuyu İstanbul'a çağırdı. Jovanovic, Prekazi ve menajeri de bulunuyor.
Lig TV'den Hasan Onar'ın da dile getirdiği üzere; transfer çalışmaları için Hırvatistan'da bulunan Adnan Sezgin ve Murat Yalçındağ bu akşam saatlerinde İstabul'a geldi. Bu iki yöneticinin ardından Jovanovic'te havaalanında görüldü. Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden Jovanovic'in yapılan görüşmelerden sonra sarı-kırmızılı kulüp ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Marko Jovanovic henüz 22 yaşında ve bir defans oyuncusu. Sert futbolu, mücadeleci yapısı ve teknik futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Jovanovic 2005-2007 yılları arasında Teleoptik'te forma giydi. Bu takımda 54 maça çıkan ve 1 golün altına imza atan genç futbolcu, 2007 yılında ise Partizan'a transfer oldu. Partizan'da 44 maça çıkan Marko Jovanovic Sırbistan U21 Takımı'nda ise 22 kez forma giydi.