Geniş Aile'nin yeni sezon bölümleri başlıyor

Kanal D'nin fenomen komedi dizisi Geniş Aile, 10 Ağustos Salı günü başlıyor. İşte Geniş Aile'nin 50. yeni bölüm fragmanı...

Geniş Aile'nin yeni sezon bölümleri başlıyor
Kanal D’nin beğenilerek izlenen komedi dizisi Geniş Aile kadrosuna dahil olan Rojda Demirer, Zeynep karakterini canlandıracak. Zeynep’in, Ufuk Özkan’ın oynadığı Cevahir’le ilişkisi kavgayla başlayıp zamanla aşka dönüşecek.

Şuküfe’yi canlandıran Zuhal Topal’ın ayrılmasının ardından “Geniş Aile” ekibine Rojda Demirer katıldı. “Melekler Korusun” dizisi sona erdikten sonra “Geniş Aile”den gelen teklifi kabul eden Demirer, ‘Zeynep’ rolünü üstlendi. Zeynep, Ufuk Özkan’ın oynadığı Cevahir’le yakınlaşacak. Ancak ikilinin ilişkileri önce kavgayla başlayacak. Askerden döndükten sonra yaşamına çekidüzen verme kararı alan Cevahir, hem babasına yardım etmek hem de Zeynep’le yakınlaşabilmek için taksicilik yapmaya başlayacak.

Çekimler başladı

“Geniş Aile”nin 10 Ağustos’ta ekrana gelecek ilk bölümünün çekimleri, geçtiğimiz gün yapıldı. Ufuk Özkan’la birlikte kamera karşısına geçen Rojda Demirer, çekim arasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çok heyecanlı olduğunu belirten genç oyuncu, “Ben genelde dizilere sonradan dahil olmayı pek tercih etmiyorum. Ama ‘Geniş Aile’ hem oyuncu kadrosuyla hem de kalitesiyle beni ikna etmeyi başardı. Bu dizide yer aldığım için çok mutluyum” dedi.

Bıyıklar gitti

Dizinin ikinci sezonu için bıyıklarını kesip 6 kilo veren Ufuk Özkan’a yeni bölümlerde Rojda Demirer eşlik edecek.