Cemal Çevik'ten Birlik Yemeği

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Kızılay Yıldızelililer Derneği Başkanı Prof. Dr. Cemal Çevik memleketi Yıldızeli'nde iftar yemeği verdi.

Birlik ve beraberlik mesajı verilen yemekte, başta ilçe kaymakamı olmak üzere, belediye başkanı, cumhuriyet savcıları, hakimler, ilçe emniyet müdürü, il genel meclisi üyeleri, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları ve bir çok vatandaş katıldı. Yemeğe özellikle davet edilen engelliler adına Yıldızeli Sakatlar Derneği Başkanlığı Cemal Çevik'e teşekkür plaketi verdi.
Yemek sonrasında bir konuşma yapan Prof. Dr. Cemal Çevik şunları söyledi;
"Bu güzel günde beraber olduğumuzdan dolayı çok mutluyum. Davetime cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi temsil eden bu güzel görüntüyü her zaman yaşamak dileğiyle ve hep birlikte daha güzel günlerde, daha güzel ortamlarda buluşmak dileğiyle hepinize afiyet olsun."
Cemal Çevik, "Yıldızelililer Derneği olarak geleneksel iftar programımızı bu yıl ilçemizde verdik. Ramazan vesilesi ile hemşerilerimizle bir araya gelerek ileriki zamanlarda yapacağımız işler için görüş ve fikir alış verişinde bulunduk. Bu yemeği vermemize de sakatlar derneği öncülük etti. Bu gün buraya uzak yerlerden katılım yapıp gecemizi zenginleştiren ve ilçemizden katılan değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile mübarek Ramazan aylarını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.