Engelli ve dar gelirlilere yardım eli

Aile-Der ve Yardım-eli Derneği, TPAO Park Restaurant'ta düzenledikleri iftar programında, kardeş aile projesini tanıttı. Ayrıca 10 engelli vatandaşa t

Aile-Der ve Yardım-eli Derneği, TPAO Park Restaurant'ta düzenledikleri iftar programında, kardeş aile projesini tanıttı. Ayrıca 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtılan programda dar gelirli ailelere de nakit alışveriş kartları dağıtıldı.

İftar programına Yardım eli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, Hilal TV Genel Müdürü Adnan İnanç, işadamı Abdulvahit Şimşek, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve davetliler katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan Aile Der Şube Başkanı Muhammet Onat, 2 ay önce açılan Aile Der hakkında kısa bir bilgi verdi ve derneğin kuruluş amaçlarını anlattı.

Onat, "Biz bu geceyi Kuran ile buluşma, ailelerle buluşma ve derneğimizi tanıtma adına yapmış bulunuyoruz. Örnek ve ahlaklı bir neslin inşası için inşallah kolları sıvayacağız. Batmanımızı ahlaklı bir nesle kavuşturmak için çabalayacağız." diye konuştu.

Daha sonra konuşan Yardım eli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, Yardım-eli Derneği faaliyetlerini anlattı ve en önemli projelerinden biri olan kardeş aile projesini tanıttı.

Danışman, kardeş aile kampanyasında şu ana kadar yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 6 bin aileye ulaştıklarını ifade etti. Dr. Sadık Danışman, "Kardeş aile projemizi 2008 yılında başlattık. Kardeşlik sınır tanımaz sloganıyla yola çıktığımız ve özellikle ilham kaynağını ensar ve muhacirden aldığımız kardeş aile programımıza 6 bin veren el 6 bin alan ele ulaşmış oldu." diye konuştu

Program 10 bedensel engelli vatandaşa tekerlekli sandalye ve dar gelirli ailelere nakit alışveriş kartlarının dağıtımı ile sona erdi. Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyelerini Yardım eli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, Hilal TV Genel Müdürü Adnan İnanç, işadamı Abdulvahit Şimşek teslim etti.