Milletvekili Avni Doğan'dan Chp Liderine Gönderme

Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirerek, "Sayın Kılıçdaroğlu Ankara'da dursaydı, zannediyorum itibarı daha fazla olacaktı

Milletvekili Avni Doğan'dan Chp Liderine Gönderme
Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirerek, "Sayın Kılıçdaroğlu Ankara'da dursaydı, zannediyorum itibarı daha fazla olacaktı. Alana indikçe seviyesi belli oluyor" dedi.
Milletvekili Avni Doğan, Elbistan'da İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Muhalefet, Türkiye'de referandumu AK Parti'ye karşı güvenoyu olarak sunmak istiyor. Şimdi ben buradan bir soru sormak istiyorum. Bu anayasa değişikliği yüzde 65'le geçerse millet AK Partiye yüzde 65 oy mu verdi diyecekler. Muhalefette samimi ve dürüst olmalı. TBMM ortaya bir paket koydu. Ve bunu milletin vicdanına havale etti. Türkiye'deki siyasetin sorunu milletin vicdanından korkup korkmama sorunudur. Milletten korkup korkmama sorunudur. Türk siyasetinin yapısında milletten korku olduğu için darbe yapılmıştır bu ülkede. Mesele budur. Bu paket yüzde 65'le geçti. Muhalefet bak AK Parti yüzde 65 oy aldı mı diyecek. Bunu diyeceklerse biz bunu güvenoyu olarak kabul edelim. Halk oylamasından çıkan oyu iktidarın hanesine yazmaya cesaret edebilecekler mi?" dedi.
Doğan, ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu'da sert çıkarak, "Eğer Sayın Kılıçdaroğlu Ankara'da dursaydı. Zannediyorum itibarı daha fazla olacaktı. Alana indikçe seviyesi belli oluyor. Alana indikçe kaç kilogram olduğu belli oluyor. Bunu Elbistan'da ve Kahramanmaraş'ta gördünüz. Fikri seviyesi belli oluyor. Siyasi seviyesi belli oluyor. Entelektüel seviyesi belli oluyor. Onun için ne kadar gezerse biz mutluyuz. Ne kadar çok dolaşırsa biz mutluyuz. Böyle Türk siyaseti inşallah süzgeçten geçiyor. Süzgeçten geçmeye devam edecek. Elbistan'da meydan da konuştu. En çok konuştuğu kelime Recep Bey kelimesiydi. Kelime dağarcığı belliydi. Bir cümle zırva ise bu cümleyi yorumlamanın manası yok. Bence Türkiye'nin siyasi parti liderleri zırvalamamalı. Bunun cevabı budur" dedi.