Malatya Milletvekili İhsan Koca'nın Hastane Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, Malatya Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek karanfil verdi.

Malatya Milletvekili İhsan Koca'nın Hastane Ziyareti
Milletvekili Koca, partinin Malatya il yönetim kurulu üyeleri Cem Erdem, Özlem Akar ve Belediye Meclis üyesi Suna Şekeroğlu ile birlikte yatan hasta ziyaretleri sırasında hastalarla tek tek ilgilenip onlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Koca, hasta ve yakınlarına karanfil verdi.
Devlet Hastanesi ziyareti sırasında bir hasta yakınının sorusu üzerine Koca, "Bu referandum bugünün değil, yarınlarımızın çocuklarımızın torunlarımızın daha rahat ve geleceğe güvenle bakabilmesi için yapılan bir oylamadır" dedi.
Hasta ve yakınlarıyla sohbet eden Milletvekili İhsan Koca, Türkiye'yi geleceğe güvenle bakan insanların Türkiye'si yapabilmek için çalıştıklarını belirtti. Güçlü bir ülke olmak için yepyeni bir Anayasaya milletle beraber evet denileceğine inandığını belirten Koca, AK Parti olarak milletten alınan güçle milletin yanında olduklarını vurguladı. Koca, "Bu referandum bugünün değil, yarınlarımızın, çocuklarımızın, torunlarımızın daha rahat ve geleceğe güvenle bakabilmesi için yapılan bir oylamadır" diye
konuştu.