Elektronik Sanayi İstanbul'da Buluşuyor Ankara

Türkiye'nin Sanayi Stratejisi çerçevesinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından tüm ilgili kesimlerin katkılarıyla oluşturulan 'Elektrik ve Elektronik Sanayi Strateji Belgesi', kamunun ve özel sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla 6 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek olan toplantıda nihai şeklini alacak.

  Türkiye ' nin Sanayi Stratejisi çerçevesinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından tüm ilgili kesimlerin katkılarıyla oluşturulan ' Elektrik ve Elektronik Sanayi Strateji Belgesi ' , kamunun ve özel sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla 6 Temmuz ' da İstanbul ' da düzenlenecek olan toplantıda nihai şeklini alacak .
Sanayi ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre , Türkiye ' nin stratejik sektörlerinden olan Elektrik ve Elektronik Sanayi Buluşması , Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ; ün katılımıyla , sektörün tüm temsilcilerini bir araya getirecek . Söz konusu toplantıda sektörün dünyada ve Türkiye ' deki durumu ile geleceği konuşulacak ve sektör için stratejik yol haritası ortaya konulacak .
Toplantının açılış bölümünde Sanayi ve Ticaret Bakanı Ergün ; ün yanı sıra , Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak , İstanbul Sanayi Odası eski Meclis Başkanı Hüsamettin Kavi ve Zorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu konuşma yapacak .
Öğleden sonraki bölümde ise dört ana başlık altında sektör strateji belgesi tartışılarak , Ekonomi Koordinasyon Kurulu ; na sunulacak hale getirilecek .


03 . 07 . 2010 12 : 08 : 06