Yeni Ve Güney'den Başkan Burma'ya Destek

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bir süre önce Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan kiraladıkları ancak izin alamadıkları için gerekli düzenlemeleri yapamadıkları orman piknik alanı için AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti İl Başkanı Adem Güney'den destek sözü aldı

Yeni Ve Güney'den Başkan Burma'ya Destek
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bir süre önce Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan kiraladıkları ancak izin alamadıkları için gerekli düzenlemeleri yapamadıkları orman piknik alanı için AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti İl Başkanı Adem Güney'den destek sözü aldı.
Orman piknik alanı olarak anılan bölgeyi içindeki sulak alanlarla birlikte turizme yönelik modern bir şekilde düzenlemeyi istediklerini, bunun için Çevre ve Orman Bakanlığı'na bir proje sunduklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Burayı doğal dokusunu koruyarak hayvan ve bitki türleri için yaşam alanı haline getirmeyi düşünüyorum. Sulak alanları bir araya toplayarak gölcükler haline getirmeyi ve yapılacak küçük köprülerle içlerine kadar girmeyi planlıyorum. Bu ve benzeri düzenlemelerle
ilgili projemiz halen onay beklemektedir. AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti İl Başkanı Adem Güney'e konunun hassasiyetini ve önemini anlatarak destek istedim. Onlar da bana destek sözü verdiler. Halkın yararına olacak bir projeye sahip çıktıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Milletvekili Ahmet Yeni ve AK Parti İl Başkanı Adem Güney de, projenin takipçisi olacaklarını, Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan onay alınması konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.