Erzincan'da çağrı merkezi kurdu, bin 200 kişiyi istihdam edecek

Türkiye'nin önde gelen iletişim gruplarından Türk Telekom'a bağlı Assis TT Bilişim Merkezi Erzincan'da hizmete girdi. Türk Telekom Bilişim Merkezi bün

  Türkiye ' nin önde gelen iletişim gruplarından Türk Telekom ' a bağlı Assis TT Bilişim Merkezi Erzincan ' da hizmete girdi . Türk Telekom Bilişim Merkezi bünyesinde faaliyetlerini yürütecek olan yeni çağrı merkezinde bin 200 çalışana istihdam imkânı sunulacak .

Merkez , Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf , Erzincan Valisi Abdülkadir Demir ' in yanı sıra , Türk Telekom Genel Müdürü Dr . Paul Doany , Türk Telekom Regülasyon ve Destek Hizmetleri Başkanı Şükrü Kutlu , Assis TT Genel Müdürü Adil Zembat ve Türk Telekom yöneticilerinin katıldığı bir törenle açıldı .

Bugün 591 asistan , 18 kişilik eğitim ve yönetim kadrosu olmak üzere 609 kişi görev yaptığı merkeze , yeni alımlarla birlikte bu rakamın temmuz ayında 800 ' e ulaşması hedefleniyor . Assis TT ' nin çağrı merkezinin kadın istihdamını da arttırması bekleniyor . 839 oturma kapasiteli çağrı merkezinin , çalışanlarının yüzde 42 ' sini kadınlar oluşturuyor .

Doğu ve Güneydoğu Anadolu ' da istihdama büyük katkılar sunan Türk Telekom ' un bu bölgelerdeki toplam çalışan sayısı şu an 2 bin 770 kişiye ulaşıyor .

ASSİS TT ÇAĞRI MERKEZİ

Türk Telekom Bilişim Merkezi içinde yer alan Assis TT çağrı merkezi kapladığı 6 bin 920 metrekarelik alanla adeta bölgenin bilişim üssünü oluşturuyor . İçinde açık ofis alanlarının , eğitim , toplantı ve konferans salonlarının da yer aldığı dev tesis , güçlü teknoloji altyapısı ile Gelen Çağrı , Dışarı Giden Çağrı , SMS , elektronik posta , faks , Videofon ve IVR olmak üzere yedi kanaldan hizmet verecek . Assis TT Erzincan ' da Türk Telekom , TT NET , Ulaştırma Bakanlığı , THY , KOSGEB , 11818 ve Avea ' ya hizmet sunacak .