En Güçlü Arazi Araçları

Otobanda yol alırken sol dikiz aynanızı kontrol ettiğinizde, şeritten kaçma isteği duymanıza neden olan araçlar vardır. Ve karşınızda dünyanın en güçlü S.U.V'leri!

En Güçlü Arazi Araçları
  Malum , otobandaki azami hız sınırı 150 kilometre/saat ' e ç ; ekiliyor . Siz de gö ; zbebeği otomobilinizi alıp otobanda hız keyfi yapmak istiyorsunuz . Ö ; nü ; nü ; zdeki aracı solladınız . Tam orta şerite geri dö ; nerken sinir bozucu bir aracın yol istediğini hissediyorsunuz . Bakışlarınız sola kayıyor ve dikiz aynasına baktığınızda hızla gelen Audi Q7 ' yi gö ; rü ; yorsunuz . Yol istemesine aslında gerek yok ; bu devasa aracı gö ; rü ; nce yoldan ç ; ekilmemek elde değil .

Arazi araç ; ları , eski gü ; nlere nispeten gü ; nlü ; k hayata ç ; ok daha kolay uyum sağlıyorlar . Zaten bu araç ; lar artık ç ; oğunlukla arazide değil , şehir yollarında ve otobanlarında kullanılıyor . Peki dü ; nyanın en ç ; ok satan arazi araç ; ları hangileri? Audi , BMW , Mercedes , VW , Toyota , Ford , Cadillac , Lincoln , Mitsubishi ve Honda gibi markaların en gü ; ç ; lü ; modelleri galerimize konuk oluyor .