All Points Bulletin satışa sunuldu

GTA tarzında bir MMORPG düşünün. APB tam size göre bir oyun satışa çıktı.

All Points Bulletin satışa sunuldu
  EA , REALTİME WORLDS ' DEN APB : ALL POİNTS BULLETİN&trade ; ' İN DAĞITIMINA BAŞLADI

Yılın En Ateşli Online Aksiyon Oyununda San Paro Sokaklarının Zorlu Yü ; zü ; yle Tanışmaya Hazır Olun
Realtime Worlds , Inc . ve Electronic Arts Inc . ( NASDAQ : ERTS ) , bugü ; n APB : All Points Bulletin&trade ; ' nin 1 Temmuz ' da Avrupa ' da , 2 Temmuz ' da UK ' de 5 Temmuz ' da ise , Tü ; rkiye ' de satışa sunulacağını duyurdu .
1Up . com tarafından E3 2010 ' da En İyi PC Oyunu kategorisinde aday olarak gö ; sterilen APB evrensel Suç ; lular ve Kanun Adamları temasını alarak , suç ; merkezine dö ; nü ; şmü ; ş , kurgu şehir San Paro ' nun aç ; ık uç ; lu , ç ; okluoyuncu dü ; nyasına taşıyor . Bazı oyuncular şehirden , halktan ve iş yerlerinden beslenerek kö ; tü ; şö ; hrete ulaşacak : Suç ; lular . Bazılarıyla kurallara uygun yaşayacak ve suç ; lulara ve organizasyonlara savaş aç ; acak : Kanun Adamları .
Realtime Worlds Yaratım Direktö ; rü ; Dave Jones şö ; yle diyor : &ldquo ; APB ' nin perakende satıcılara dağıtımı , Realtime Worlds ' deki herkesin beş yıllık sıkı ç ; alışmasının meyvelerini almaya başlamamızı temsil ediyor . Sonunda APB ' nin piyasaya ç ; ıkıyor olmasından dolayı ç ; ok mutluyuz , oyuncuların San Paro ' nun hikayesini nasıl geliştireceğini merakla bekliyoruz . &rdquo ;

APB ç ; eşitli basın organlarından şimdiden oldukç ; a olumlu eleştiriler almayı başardı :
&bull ; &ldquo ; Ç ; ılgınca ve inanılmaz eğlenceli . &rdquo ; Edge
&bull ; &ldquo ; Orijinal , cesur ve heyecan verici . &rdquo ; PC Zone
&bull ; &ldquo ; APB , aksiyon oyununun yeni tanımı . &rdquo ; IGN . com
&bull ; &ldquo ; APB ' nin yenilikleri devrim yaratacak . &rdquo ; NowGamer . com
&bull ; &ldquo ; Bu oyun ç ; ok farklı . Kesinlikle ç ; ok farklı . &rdquo ; Guardian . co . uk

EA Partners Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Mü ; dü ; rü ; David DeMartini ekliyor : &ldquo ; APB ' nin piyasaya ç ; ıkışında Realtime Worlds ile birlikte ç ; alışmış olmak bizim iç ; in gurur kaynağı , bu oyun online ç ; okluoyuncu aksiyonunda yepyeni bir tü ; r yaratacak . San Paro sokaklarının iç ; indeki oyuncuların yaratıcılıkları ile nasıl şekilleneceğini gö ; rmek iç ; in sabırsızlanıyoruz . &rdquo ;

APB PEGI tarafından 18 , ESRB tarafından M ( Yetişkin ) ile derecelendirilmiştir . APB &euro ; 49 . 99 satış fiyatıyla ö ; nde gelen perakende mağazalarından veya www . apb . com ve www . eastore . com adreslerinden satın alınabilir . Oyuna 50 saatlik aksiyon bö ; lgesi oyunu ve sınırsız sosyal bö ; lge oyunu dahildir . 50 saatlik sü ; re dolduğunda oyuncular isterlerse &euro ; 6 . 29 karşılığında 20 saat ek sü ; re satın alabilir veya 90 ve 180 gü ; nlü ; k paketler iç ; in ayrı ö ; zel indirimler de mevcut olmak ü ; zere 30 gü ; nlü ; k sınırsız paketi &euro ; 8 . 99 karşılığında temin edebilirler .

APB hakkında daha fazla bilgi iç ; in lü ; tfen www . apb . com veya http : //info . ea . com adreslerini ziyaret edin . http : //twitter . com/apbgame Twitter ve www . facebook . com/apbgame Facebook adreslerinden oyunu takip edebilirsiniz .