'Böyle bir söz söylediyse şeref..zdir'

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Düşünce Fırtınası'na, Emekli Tümgeneral Osman Özbek'in ağzından aktarılan sözler damga vurdu.

'Böyle bir söz söylediyse şeref..zdir'
  Latif Şimşek ' in moderatö ; rlü ; ğü ; nde Beyaz TV ekranlarında buluşan Şamil Tayyar ve Hulki Cevizoğlu , Dü ; şü ; nce Fırtınası ' nda , yaşanan son terö ; r saldırılarını ve Kü ; rt sorununu masaya yatırdı .

Canlı olarak yayınlanan programda sö ; z , emekli paşaların basına verdiği demeç ; lere geldi . Bu sırada konuşmaya başlayan Hulki Cevizoğlu , Emekli Tü ; mgeneral Osman Ö ; zbek ' in geç ; miş programlarda Turgut Ö ; zal hakkında ortaya attığı bir iddiayı gü ; ndeme getirdi .

Hulki Cevizoğlu ' nun , Osman Ö ; zbek ' in ağzından ' Başbakan Ö ; zal sırf PKK bü ; yü ; sü ; n diye 10 sene silahlı kuvvetleri devreye sokmadı . Kimi devreye soktu sonuç ; ta bir mü ; cadele vardı ortada . Jandarma ve polise havale etmişti olayları . Hava Kuvvetlerini devreye sokmuyordu . Kara Kuvvetlerini devreye sokmuyordu . Bu jandarma ve polisle başa ç ; ıkılacak bir şey değildi . Başbakan ihanet etmiştir 10 sene boyunca bunlar devreye girmedi ' diyerek aktardığı sö ; zler stü ; dyoda şok etkisi yarattı .

Bu diyaloğun ardından ç ; ok geç ; meden merhum Turgut Ö ; zal ' ın oğlu Ahmet Ö ; zal canlı yayına telefonla bağlanarak bu iddiaları değerlendirdi . ' Eğer bö ; yle bir sö ; z sö ; ylenmişse , sö ; yleyen şeref . . . . . zdir ' diyerek tepkisini ortaya koyan Ö ; zal , terö ; rle mü ; cadelede en bü ; yü ; k savaşı babasının verdiğini dile getirerek dava aç ; acağını belirtti .