Sertap Erener 'Rengarenk' albümü ile müzik marketlerde

Sertap Erener 'Rengarenk' albümü ile müzik marketlerde ki yerini aldı. 17 parçadan oluşan 'Rengarenk' albümünde 'Açık Adres' şarkısı dinlenme rekorları kırıyor. İşte albümde yer alan şarkıların tümü...

Sertap Erener 'Rengarenk' albümü ile müzik marketlerde
  Tü ; rkiye ' de mayıs ayından itibaren sunulmaya başlanan Nokia ' nın Comes With Music servisi mü ; zik şirketleri ve sanatç ; ılarla yaptığı anlaşmalar sayesinde ü ; yelerine sevdikleri sanatç ; ıların yeni albü ; mlerini diğer dijital platformlardan ö ; nce ilk olarak Ovi Mü ; zik katalogundan ü ; cretsiz erişim olanağı sunuyor ( Ovi Store ' un En İyileri ) .

Sertab Erener ' in yeni albü ; mü ; Rengarenk ilk 15 gü ; n Ovi Mü ; zik katalogunda yer alacak .

Bu kapsamda Nokia ' nın mü ; zik servisi ü ; yeleri 7 Haziran &ndash ; 20 Haziran arasında Sertab Erener ' in Rengarenk adlı yeni albü ; mü ; nü ; n ü ; cretsiz dijital versiyonunu ö ; ncelikli olarak indirebilecekler ( Akıllı Telefonların En İyi 11 ' i ) .

Sanatç ; ının merakla beklenen yeni parç ; alarının keyfini erkenden ç ; ıkarmaya başlayacak mü ; zikseverler 1 yıl boyunca Ovi Mü ; zik katalogunda sunulan milyonlarca ü ; cretsiz şarkıdan da istedikleri kadar şarkıyı bilgisayarlarına ya da Comes With Music Edition mobil cihazlarına indirip dinleyebilecekler .

Sertap Erener ' Rengarenk ' albü ; mü ; ile mü ; zik marketlerde ki yerini aldı . 17 parç ; adan oluşan ' Rengarenk ' albü ; mü ; nde ' Aç ; ık Adres ' şarkısı dinlenme rekorları kırıyor . İşte albü ; mde yer alan şarkıların tü ; mü ; . . .

Albü ; mdeki Parç ; alar

01 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Aç ; ık Adres ( Akustik )
02 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Asla
03 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Avare
04 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Ayrılık Ve Biz
05 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Bir Ç ; aresi Bulunur
06 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Bir Damla Gö ; zlerimde
07 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Bir Varmışım Bir Yokmuşum
08 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Bu Bö ; yle
09 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Ego
10 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; İkimiz Bir Fidanın
11 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; İstanbul
12 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Koparılan Ç ; iç ; ekler ( Akustik )
13 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Koparılan Ç ; iç ; ekler ( Remıx ) Burak Yeter
14 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Koparılan Ç ; iç ; ekler ( Remıx ) Davıd Saboy Ve Ozan Yılmaz
15 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Koparılan Ç ; iç ; ekler ( Remıx ) Phılıppe Laurent
16 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Koparılan Ç ; iç ; ekler
17 . Sertab Erener &ndash ; Rengarenk &ndash ; Rengarenk


Sertab Erene
r , Tü ; rk pop şarkıcısı . 1990&prime ; lar ve 2000&prime ; ler boyunca sü ; rekli albü ; mlere imza atan sanatç ; ı , ayrıca 2003 yılındaki Eurovision Şarkı Yarışması ' nda Tü ; rkiye ' ye ilk birinciliği kazandırmıştır .

1964 yılında İstanbul ' da dü ; nyaya geldi . Annesinin adı Yü ; cel , babasının adı Nizamettin ' dir . 11 yaşında kolit hastalığına yakalandı . Işık Lisesi ve İstanbul Devlet Konservatuvarı ' nda şan eğitimi aldı ve okulunda başarılı bir soprano oldu . Mezun olduktan sonra ç ; eşitli gruplarda ve Sezen Aksu ' nun yanında vokalistlik yaparak profesyonel mü ; zik yaşamına başlayan Erener , 1990&prime ; ların başında Sezen Aksu ' nun desteğiyle adını duyurmaya başladı . Ayrıca Fahir Atakoğlu ile birç ; ok reklam mü ; ziğini seslendirdi .

Bu arada 1989&prime ; da Sertab Altın ismiyle ( İlk eşinin soyadı ) Klip adlı grupla &ldquo ; Hasret&rdquo ; , 1990&prime ; da &ldquo ; Sen Benimlesin&rdquo ; şarkılarıyla iki kez Tü ; rkiye Eurovision elemelerine katıldı ancak Tü ; rkiye ' yi temsil edemedi . İlk albü ; mü ; olan Sakin Ol 1992 yılında yayınlandı albü ; m satışı 1 milyon barajını geç ; ti . 1994&prime ; de Lâ ; ' l ve 1997 ' de Sertab Gibi yayımlandı . 1999&prime ; da SertaB Erener albü ; mü ; nü ; yayınladı . Bu albü ; mde &ldquo ; Yanarım&rdquo ; , &rdquo ; Zor Kadın&rdquo ; , &rdquo ; Vur Yü ; reğim&rdquo ; , &rdquo ; Aşk&rdquo ; gibi sevilen şarkılar yer aldı . İlk 3 ayda 500 . 000 adet satan albü ; mde Alaturka eser olan &ldquo ; Makber&rdquo ; ve Mozart ' ın Queen of the Night aryasını seslendirdi . 2000 yılında Voice Male grubu ile Zor Kadın adlı şarkısını akapella tarzında sö ; yledi ve dü ; nya listelerinde şans aradı .

Aynı yıl Bu Yaz adlı teklisinde Ricky Martin ile sö ; ylediği Private Emotion ve Yunan sanatç ; ı Mando ile yaptığı Aşk/Fos adlı dü ; etlere yer verdi . Fikret Kızılok ' un bestelediği Kumsalda adlı parç ; asıyla sunduğu son albü ; mü ; Turuncu ' yu 2001 Haziran ayında ç ; ıkardı . Sertab Erener 2003 Eurovision Şarkı Yarışması ' nda Every Way That I Can adlı parç ; ayla Tü ; rkiye ' yi temsil etti ve Eurovision birincisi oldu . Eurovision birincisi olduktan sonra ilk İngilizce albü ; mü ; olan No Boundaries ' i ç ; ıkardı . Bu albü ; mü ; n iç ; indeki &ldquo ; Here I Am&rdquo ; adlı parç ; a da bü ; yü ; k ilgi topladı .

2005 yılında ç ; oğunluğunu kendi sö ; z ve mü ; ziklerinin oluşturduğu Aşk Ö ; lmez adlı albü ; mü ; yle bu kez daha olgun ve kendi halinde şarkılarla gü ; ndeme oturan Erener , aynı yıl Eurovision iç ; in bir kez daha sahnedeydi . Everyway That I Can , Eurovision Şarkı Yarışması 50 . Yıl ö ; zel gö ; sterisinde , 50 yılın Eurovision birincileri arasında en iyi 9 . şarkı seç ; ildi . MTV Avrupa Mü ; zik Ö ; dü ; lleri 2007 de En İyi Tü ; rk Sanatç ; ı dalında aday oldu . Rumeli Hisarı Konserleri ' nde yıllar boyunca konserler verdi .

2009 İlkbaharı ' nda sosyal iletişim siteleri Twitter ve Friendfeed ' e ü ; ye olmuştur .

Demir Demirkan ile beraber kurduğu &ldquo ; Painted On Water&rdquo ; grubunun kendi adıyla yayımladığı ilk albü ; mü ; 2009&prime ; da ABD ' de ve Tü ; rkiye ' de yayımlandı . ABD ' de birç ; ok yerde albü ; m tanıtım konserlerine ç ; ıktı ve bü ; yü ; k beğeni topladı . Aynı yıl Soner Sarıkabadayı imzalı &ldquo ; Bu Bö ; yle&rdquo ; adlı teklisi ile yine sevenleriyle buluştu .

1990-1996 yılları arasında , pop mü ; zik sanatç ; ısı Levent Yü ; ksel ile evli kalmıştır . 2009 Aralık ayında ise yine Soner Sarıkabadayı imzalı &ldquo ; Aç ; ık Adres&rdquo ; teklisini piyasaya ç ; ıkarttı . Bu Bö ; yle single ile yeni bir tarz yakalayan şarkıcı yine Aç ; ık Adres single ile de haftalarca liste başında kalmayı başardı . 2010 yılının Şubat ayında dağıtılan Grammy ö ; dü ; lerine ilk olarak Amerika ' da piyasaya sunduğu &ldquo ; Painted On Water&rdquo ; albü ; mü ; nü ; n aday gö ; sterilmesi iç ; in başvurmuştur .

Eurovision da alınan kö ; tü ; sonuç ; ların ardından artık yarışmaya katılan şarkı ve sanatç ; ılar da kö ; klü ; birç ; ok değişimin olması gerektiğin kabul eden TRT 2003 yılında birç ; ok başarılı ç ; ıkışı ve albü ; m satışları olan Sertab Erener ' e Tü ; rkiye ' yi temsil etmesi iç ; in teklif gö ; tü ; rdü ; ler . Bu teklifi kabul eden Sertab Erener TRT ' nin de izni ve desteğiyle sö ; z ve mü ; ziği Demir Demirkan ' a ait , yarışmada ç ; iftetelli ritmi kullanılarak oynan Everyway That I Can Yapabileceğim her şekilde parç ; ası 2003 Eurovision Şarkı Yarışması ' nda Tü ; rkiye ' yi temsil ederek , Tü ; rkiye ' ye Eurovision tarihinin ilk birinciliği kazandırdı . 2004 yılında dü ; zenlenen Eurovision Şarkı Yarışması ' ınıda 2003 yılı birincisi Sertab Erener yaptı .

Sertap Erener ' Rengarenk ' albü ; mü ; ile mü ; zik marketlerde ki yerini aldı . 17 parç ; adan oluşan ' Rengarenk ' albü ; mü ; nde ' Aç ; ık Adres ' şarkısı dinlenme rekorları kırıyor . İşte albü ; mde yer alan şarkıların tü ; mü ; . . .