Karabük'te intihar

Karabük merkezde 2 kişi intihar etti. 30 yaşındaki Metin Ortakasapbaşı iple yaşamına son verirken, beylik silahı ile intihar eden 45 yaşındaki Metin T

  Karabük merkezde 2 kişi intihar etti . 30 yaşındaki Metin Ortakasapbaşı iple yaşamına son verirken , beylik silahı ile intihar eden 45 yaşındaki Metin Tokat ise yaşam mücadelesi veriyor .

Kakabükte yaşayan Metin Ortakasapbaşı 6 ay önce annesini bir hastalıktan dolayı kaybetti . Bunalıma giren Ortakasapbaşı ağabeyinin Fatih Mahallesi ' nde bulunan evinde kimsenin olmadığı sırada mutfaktaki kalorifer borusuna bağladığı kemer ile yaşamına son verdiği öğrenildi . Genç adamın cesedini ise eve gelen ağebeyi Tahsin Ortakkasapbaşı buldu .

Bir diğer intihar vakası ise Cumhuriyet Mahallesi ' nde yaşandı . Orman İşletme Müdürlüğü ' nde muhafaza memuru olarak çalışan 45 yaşındaki Bedret Tokat evinin bodrum katında beylik silahı ile başına ateş ederek ağır yaralandı . Evden ailesine " Kendinize iyi bakın " dedikten sonra bodrum katına inen Bedret Tokat beylik silahı ile intihar girişiminde bulundu . Silah sesi üzerine komşuları tarafından kanlar içinde bulunan Tokat Karabük Şirinevler hastanesinde tedavi altına alındı .

Yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren 2 çocuk babası Bedret Tokat ' ın kefil olduğu kişinin borcunu ödememesi nedeniyle intihar ettiğini iddia edildi .

Her 2 olay içinde Karabük Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı .