Şeritten çıkanı uyarıyor

AUDI'nin kompakt SUV modeli, sportif tasarımı ve yüksek ekipman seviyesiyle dikkat çekiyor

Şeritten çıkanı uyarıyor
  AUDI ' NİN lü ; ks kompakt modeli Q5 , kısa sü ; re iç ; inde Tü ; rkiye ' nin en popü ; ler SUV ' larından biri oldu . Audi Q7 ' nin kardeşi niteliğindeki araç ; , dinamik tasarım ve sportif ö ; zellikleriyle ö ; ne ç ; ıkıyor . Q5 ' in ikisi dizel olmak ü ; zere toplam ü ; ç ; motor seç ; eneği bulunuyor .

Audi Q5 , 7 ileri vitesli S tronic otomatik şanzımanla kombine edilen 211 beygir gü ; cü ; nde 2 . 0 TFSI ve 240 beygirlik 3 . 0 TDI motor seç ; eneklerine ek olarak 6 ileri manuel şanzımanla donatılan 170 beygir gü ; cü ; ndeki 2 . 0 TDI motor ile satılıyor . Audi Q5 , LED teknolojili ö ; n ve arka aydınlatma grupları , aerodinamik yapısı , iç ; mekâ ; nda farklı yü ; kleme ve kullanım ç ; ö ; zü ; mleri sunan &ldquo ; arka koltuk sırası&rdquo ; ile iç ; ecekleri sıcak veya soğuk tutabilen klima kontrollü ; bardak tutucu gibi donanımlara sahip .

Bluetooth ' lu telefon , DVD player , TV alıcısı , sesli kontrol sistemi , iPod ara yü ; zü ; , panoramik cam tavan ve Bang& ; Olufsen ses sistemi gibi donanım ö ; zellikleri de Audi Q5 ' de yer alıyor . Aracın ö ; zellikleri arasında arka gö ; rü ; ş kameralı Audi geliştirilmiş park sistemi , Audi Lane Asist ( Şerit Desteği Sistemi ) ve Audi Side Assist ( Yan Destek Sistemi ) gibi aktif gü ; venlik unsurları da var . Audi ' nin marka haline gelen dö ; rt tekerlekten ç ; ekiş teknolojisi quattro ile birlikte Audi Drive Selec t adı verilen yeni bir sü ; rü ; ş kontrol sistemi ise yol şartlarına gö ; re değişken sü ; rü ; ş sağlıyor .