Mercedes'in Yıldızı, Atmosfere Girdi

Mercedes, Yalnızca Lüks ve Konforlu Otomobiller Değil, Sportif Araçlar Geliştirebileceğini de İspatlmaya Çalışıyor. Peki Sonuç Ne?

Mercedes'in Yıldızı, Atmosfere Girdi
  Mercedes , Audi ve Bmw , Lü ; ks otomobil pazarının aç ; ık ara en bü ; yü ; k ü ; reticileri . Lü ; ks sınıf pastasını , birbirine boyut aç ; ısından ç ; ok yakın dilimlerle paylaşan ü ; ç ; lü ; den Mercedes , sadece konforlu ve lü ; ks otomobil değil , sportif 2 kapılı araç ; lar ü ; retebileceğini de ispatlamaya ç ; alışıyor .

Mercedes-Benz CLC , 1 . 6 litrelik sıkıştırmalı motoruyla 100 kilometre/saat hızla 10 . 5 saniye ulaşıyor . Son sü ; rat ise 210 km olarak beirtilmiş . Bu değer kesinlikle baştan ç ; ıkarıcı sayılmaz ( hele hele Audi A5 gibi rakipler varken ) ama fiyatı , diğer premium markaların coupelerine gö ; re oldukç ; a dü ; şü ; k ve 75 . 000 TL seviyesinde . Tü ; ketim ise , 100 kilometrede 7 . 5 litre oranında , bu da kü ; ç ; ü ; k ve kompakt sınıf otomobilleri kıskandırabilir .

Mercedes CLC 160 , paraya para demeyen tü ; keticiler dışındaki kullancılar iç ; in yeterli donanım ö ; zellikleri sunuyor : ESP , ABS , BAS ( Fren Asistan Sistemi ) , Patinaj ö ; nleyici sistem , ısıtmalı koltuklar , 6 hava yastığı , elektronik klima , 5 ileri otomatik şanzıman . Bizce ; aracın , ç ; arpıcı tasarımı ve sınıfına nispeten ucuz fiyatıyla , satış başarısı garantileniyor .