Ak Partili Kadınlar Buluştu

AK Parti Kadın Kolları Muğla İl Teşkilatı'nda gerçekleşen katılım töreninde partiye üye olan kadınlara rozetleri törenle takıldı.

Ak Partili Kadınlar Buluştu
  Törende konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır , " Türkiye önemli bir dönemden geçiyor . Türkiye iyi bir yol alıyor . Bu yolu geçmemizde siz hanım arkadaşlarımızın büyük payı vardır . Erkekler biraz duygusuz davranabilir . Ancak siz bayanlar hem mantıklı , hem de duygulusunuz . Bu yüzden anayasaya referandumunda sizlere büyük görevler düşüyor " dedi .
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül de , " Türkiye ' nin her yerinde kadınlarımızın coşkusunu gördükçe mutlu oluyorum . Siyasette kadınlar bir güneş gibidir . Kadın istihdamını artıracağız . Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kadınlarımızın sayısını arttıracağız " dedi .
AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ise , " Partimizin vazgeçilmezlerinden birisi olan kadın kollarımızdır . Ak Parti kadın kolları bu güne kadar çok iyi çalıştı . Aynı çalışmayı ve özveriyi referandumda da bekliyoruz " dedi . Ak Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Yelda Gökcan ise , " Kadın kolları olarak daha fazla çalışmaya devam edeceğiz . Kadınlarımızın siyasette daha aktif rol alması için elimizden geleni yapacağız " diye konuştu .