Liseli gençler okullarına veda etti

Esenyurtlu lise son sınıflar adına düzenlenen balo da uğurlanan gençlere seslenen Başkan Kadıoğlu, “Genç ilçemiz geleceği siz gençlerin elinde şekillenecektir. İlçemize ve milletimize faydalı işler yaparak, başarılı olmanızı diliyorum” dedi.

Liseli gençler okullarına veda etti
  Genç ; lere her zaman eğitim , sosyal ve kü ; ltü ; rel konularda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu okullarına veda eden ö ; ğrenciler dü ; zenlenen veda balosu iç ; in Nikah Sarayı ' nın kapılarını aç ; tı . Liseli arkadaşlarının hazırladıkları mü ; zik programıyla dans ederek , halaylar ç ; eken ö ; ğrenciler , okuldan ayrılmanın burukluğunu yaşarken , eğlencenin de tadını ç ; ıkardılar . Veda balosunda gö ; nü ; llerince eğlenen Esenyurt Fatih Sultan Mehmet Lisesi son sınıf ö ; ğrencilerini Başkan Kadıoğlu ' nun yanı sıra , Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu , Okul Mü ; dü ; rü ; Abdurrahman Bulut ve ö ; ğretmenler yalnız bırakmadı .

&ldquo ; Esenyurt ' u genç ; lerle geleceğe taşıyacağız&rdquo ;

Ö ; ğrencilerin yoğun alkışları ile solona giren Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu genç ; lere hitaben yaptığı konuşmada &ldquo ; Bizim yaptığımız hizmetler Esenyurt ' ta gelişimi , değişimi sağlayarak sizin gibi pırıl , pırıl genç ; lerin heyecanla bu değişime ayak uydurduğunu gö ; rmek en bü ; yü ; k mutluluğumuzdur . Genç ; İlç ; emiz Esenyurt ' u genç ; lerle geleceğe taşımak iç ; in bizden sonraki nesile modern ve her tü ; rlü ; imkanın bulunduğu bir kent haline getirmek adına , gece gü ; ndü ; z ç ; alışarak proje ü ; retiyoruz . Mezun olup ü ; niversiteye gidecek ç ; ocuklarımıza başarılar diliyorum . Onlara burs verebilmek iç ; in uğraş veriyoruz . Sevgili genç ; ler ö ; nü ; nü ; zde uzun bir yol var , Bu yolda ilerleyip ü ; lkenize , milletinize faydalı işler yaparak başarılı olmanızı diliyorum &ldquo ; dedi .