Metef Fuarı göz kamaştırdı

Mesleki Eğitim Kurulu tarafından organize edilen Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı (METEF) törenle açıldı. Okulların kendi alanlarında hazırladıkları ür

  Mesleki Eğitim Kurulu tarafından organize edilen Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı ( METEF ) törenle açıldı . Okulların kendi alanlarında hazırladıkları ürünler , teknik donanımlar ve çalışmaların sergilendiği fuar beğeni topladı

Ticaret Lisesi , Endüstri Meslek Lisesi , Sağlık Meslek Lisesi , Kız Meslek Lisesi , Mesleki Eğitim Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi ' nin işbirliğiyle gerçekleştirilen fuar 3-4-5 Haziran tarihlerinde açık kalacak .

Fuarın açılışına Vali Ahmet Turhan , Vali Yardımcısı Osman Varol , Batman Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . A . Selam Uluçam , Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahattin Atilla , öğrenciler ve öğretmenler katıldı .

Öğrencilerin hazırladığı birbirinden ilginç tasarımları yakından inceleyen Vali Ahmet Turhan , stant başlarında bulunan görevlilerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı . Vali Ahmet Turhan , " Bilgi ve teknolojinin birleştiği yer olan mesleki okullar , ilerisi için kalifiye eleman yetiştiren eğitim yuvalarıdır . " diye konuştu .