37. Altın Kelebek TV ödülleri Star TV ekranlarında dağıtıldı- gecenin görüntüleri izle

37. Altın Kelebek ödülleri Star TV ekranlarında sahiplerini buldu. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen tören ile Altın Kelebek ödülleri TV ve Gazete ödülleri sahiplerine verildi. İşte, 37'nci Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması'nda ödül kazananlar ve Kelebek ödülü kazananlar

  37 ' ncisi gerç ; ekleşen Altın Kelebek TV yıldızları Yarışması Ö ; dü ; lleri dü ; n Haliç ; Kongre Merkezi ' nde dü ; zenlenen tö ; renle sahiplerini buldu . Cem Davran ile Burcu Esmersoy ' un birlikte sunduğu , Hande Yener , Işın Karaca , Canan Anderson , Kutsi ile Mor ve Ö ; tesi ' nin şarkılarıyla , Emrah ile Ferhat Gö ; ç ; er ' in dü ; etiyle renk kattığı ö ; dü ; l tö ; renine sanat dü ; nyasının ö ; nemli simaları katılım gö ; sterdiler . Gecede en ç ; ok ilgiyi ise giydikleri cesur ve seksi kıyafetleriyle kırmızı halıda boy gö ; steren sanat dü ; nyasının ü ; nlü ; kadınlarının gelişi oldu .

ŞAHSENEM ' DEN FİLİSTİN ' E DESTEK

İsrail ' in insani yardım malzemesi taşıyan Mavi Marmara gemisine uluslararası sularda gerç ; ekleştirdiği saldırıya sanat camiasından en sert tepkiyi şarkıcı Şahsenem verdi . Genç ; şarkıcının ö ; dü ; l gecesine yü ; zü ; nü ; n bir kısmına Filistin ve Tü ; rk bayrağı boyatarak gelmesi tü ; m konukların dikkatini ç ; ekti . İran asıllı ressam eşi Pour Heidari ' ye yü ; zü ; nü ; boyattığını sö ; yleyen Şahsenem , İsrail ' e olan tepkisini ise &ldquo ; Yaralılara geç ; miş olsun diyorum . Şehitler hiç ; bir zaman ö ; lmez . Bir dahaki sefer ben de gö ; nü ; llü ; olarak eşimle birlikte gitmek istiyorum . Tü ; rkiye kö ; kü ; olan bir millettir kimse saldıramaz . İsrali kınıyoruz . Allah onları lanetlemişti tekrar lanetlendiler işte . Tü ; m dü ; nya ayağa kalktı . Aslında bu gece buraya Filistin bayrağıyla gelecektim ama bulamadım . Eşim de ressam olduğu iç ; in ona rica ettim benim yü ; zü ; me filistin bayrağını ç ; izdi&rdquo ; sö ; zleriyle dile getirdi .

GECENİN EN CESURU NİLAY DORSA


Altın Kelebek gecesinde kıyafetleriyle en ç ; ok dikkat ç ; eken isimlerden biri de manken Nilay Dorsa oldu . Ü ; stü ; tarafı sü ; tyenden oluşan alt tarafı ise file transparan elbisesinden iç ; ç ; amaşırı ortaya ç ; ıkan Dorsa , gazetecilerin ' ikoncan ' benzetmesi ü ; zerine &ldquo ; O kadar boş zamanım yok daha ö ; nemli işlerim var&rdquo ; diye konuştu . Yakında elektronik altyapılı single ç ; ıkartacağını anlatan Dorsa , &ldquo ; Tasarımcım Nitra beni Adriana Lima ' ya benzetiyor . Ben de melez olduğum iç ; in bö ; yle iddialı kostü ; mleri ü ; zerimde iyi taşıdığımı sö ; ylü ; yor . Onun tasarımı bayağı cesur . Beni de cesur buluyor&rdquo ; dedi .

' EVDE POFUDUK BİZE TERS '

Tü ; rk Sanat Mü ; ziği ' nin ö ; nemli isimlerinden Adnan Şenses , boşanan Can Tanrıyar ile şarkıcı Petek Dinç ; ö ; z arasındaki ' pofuduk terlik ' polemiğinde Tanrıyar ' a arka ç ; ıktı . &ldquo ; Bir kadın eve kocası geldiği zaman bakımlı ve makyajını yapması lazım&rdquo ; diyen Şenses , &ldquo ; Erkeğin de eve şık gelmesi lazım . Pufidik terlik falan olmaz . Petek gü ; zel bir kadın , eksiksiz gü ; zel bir kadın . Burada sadece Petek ' i suç ; lamayalım . Evde eşim Jale hanım giyemez . Bana ö ; yle puduklar ters gelir . Kadın elbisesi ve terliğiyle kadın gibi giyinecek&rdquo ; dedi .

MAGAZİNCİLERE TEŞEKKÜ ; R

Sunucu Tanem Sivar ' la yaşadığı aşkla gü ; ndemden dü ; şmeyen şovmen Beyazıt Ö ; ztü ; rk , mutlu giden ilişkisinde en ç ; ok teşekkü ; rü ; magazin basınının hak ettiğini sö ; yledi . &ldquo ; Magazin basınına sonsuz teşekkü ; r ediyorum&rdquo ; diyen ü ; nlü ; şovmen &ldquo ; Yazılanlar ve ç ; izilenler , uslü ; p bü ; tü ; n bunların doğru olması Tanem ' i de ailemizi de sevindirdi . Bu işe girdiğimden beri sizinle ilişkilerimiz doğru yere koymuşuz ki gü ; zel kredimiz varmış . Ben hepinize teşekkü ; r ediyorum&rdquo ; diye konuşup magazin muhabirlerine iltifatlar yağdırdı . Tanem ile henü ; z evliliği konuşmadıklarını da sö ; zlerine ekleyen Beyaz &ldquo ; Evlenmeyi tabii isteriz . Annemle tanıştı ama ben henü ; z Tanem Hanım ' ın annesiyle tanışmadım ' dedi . Beyaz ayrıca programının son bö ; lü ; mü ; ne sü ; rpriz bir konuğu davet edeceğini sevenlerine mü ; jdeldi . &ldquo ; Bu isim yoksa Tarkan mı?&rdquo ; sorusu ü ; zerine Ö ; ztü ; rk &ldquo ; Tarkan değil . Bakalım daha belli değil ama inşallah olur&rdquo ; diye konuştu .

YEŞİM SALKIM OYUNCULUK YAPMAK İSTİYOR

Ü ; nlü ; şarkıcı Yeşim Salkım ü ; niversite ö ; ğrenimi iç ; in Amerika ' ya giden kızı Gizem iç ; in gö ; zyaşı dö ; ktü ; ğü ; nü ; belirtti . Eşi Hakan Eratik ile birlikte katıldıkları Altın Kelebek ö ; dü ; l tö ; reninde objektiflere takılan Salkım , bu yıl oyunculuk kariyerini ö ; n plana ç ; ıkartmak istediğini belirtip &ldquo ; Bu aralar oyunculuğun ü ; zerine dü ; ştü ; m . Ö ; nü ; mde bir iki senaryo var onları okuyorum&rdquo ; dedi . Amerika ' ya giden kızının ardından eşi Hakan ' a sarılıp ağladığını anlatan Salkım , &ldquo ; Artık onun yokluğunda bir ç ; ocuk mu yaparız bilemem&rdquo ; diyerek ikinci kez anne olmak istediğini ifade etti .

LERZAN ' DAN PETEK ' E TAŞ

Ü ; nlü ; şarkıcı Lerzan Mutlu geceye kendi tasarımı elbisesiyle katıldı . Yeni single ç ; alışması olduğunu belirten Mutlu &ldquo ; Bu aralar aşk , meşk , bebek yok . Aşk acısı yok , kalbim bomboş . Anne olmayı istiyorum ama henü ; z hazır hissetmiyorum&rdquo ; dedi . Seksi şarkıcı ayrıca &ldquo ; Kadın evde bakımlı olmalı mı?&rdquo ; sorusu ü ; zerine &ldquo ; Evde kokoş dolaşsın ya adamı kaç ; ırmamak istiyorsa . Kadın evde de seksi olabilmeli&rdquo ; diyerek , ü ; stü ; kapalı olarak Petek Dinç ; ö ; z ' e de yü ; klendi .

' DEMET AKALIN ' I MAKYAJSIZ GÖ ; REN KORKUYOR '

Sahnelerin sivri dilli şarkıcısı Arto bu kez altı ay ö ; nce evlendiği eşi Ö ; nder Bekensir ' den boşanmak iç ; in dava aç ; an Demet Akalın ' ı diline doladı . &ldquo ; Demet Ö ; nder ' den boşanmış . Ona şimdi teselliyi Hande verir&rdquo ; diyerek gü ; len Arto , ü ; nlü ; şarkıcıya &ldquo ; Sana yeni bir menajer lazım Demet&rdquo ; diyerek seslendi . Ü ; nlü ; şarkıcı iç ; in &ldquo ; Her ü ; ç ; ayda bir koca buluyor şanslı&rdquo ; diyen Arto , &ldquo ; Siz ne zaman evleneceksiniz?&rdquo ; sorusuna ise &ldquo ; Evleneceğim , sonra menajer yapacağım karımı ne dolandırır var ya beni&rdquo ; diye yanıt verdi . Arto bir soru ü ; zerine ise &ldquo ; Demet Akalın ' ı makyajsız gö ; rdü ; nü ; z mü ; siz hiç ; ? Gö ; renler korkudan ö ; lü ; yor&rdquo ; diye kahkaha atıp yeni bir pot kırmış oldu . Akalın ' ın sivri dilli şarkıcıya nasıl bir tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu .

BİHTER ' İN SAÇ ; LARI BEYAZLIYOR

Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter ' i Beren Saat , beyazlamaya başlayan saç ; larını boyatmayacağını sö ; yledi . Bu sezon dizinin tam zamanında heyecan bitmeden sona erdiğini belirten genç ; oyuncu yeni sezonda sineme projeleri olduğunu ancak sır veremeyeceğini sö ; yledi .

DİVALAR TEKNEYLE GELDİ

Geceye Tü ; rk Sanat Mü ; ziği ' nin iki ü ; nlü ; ismi Bü ; lent Ersoy ile Muazzez Abacı ' nın Haliç ; ü ; zerinden deniz yoluyla lü ; ks bir yatla gelmeleri de dikkat ç ; ekti . &ldquo ; O kadar farkımız olsun&rdquo ; diyen Ersoy ve Abacı ' ya yattan indikleri sırada gü ; venlik gö ; revlileri eşlik etti . Ç ; iç ; ek desenli elbisesini tamamlayan bü ; yü ; k şapkası , taşlarla sü ; slü ; ç ; antası ve saatiyle davette ilgi odağı olan Ersoy ' a bir iltifat da Muazzez Abacı ' dan geldi . Abacı ' nın &ldquo ; Ç ; ok şık olduğunuzu sö ; ylü ; yorlar . Ben de sizin esintinizden yararlanıyorum&rdquo ; sö ; zleri kahkahasıyla meşhur Ersoy ' a yine bü ; yü ; k kahkaha attırdı .

TOLGA KAREL YENİ SEVGİLİSİYLE

Sevgilisi Ö ; ykü ; Ç ; elik ' in kendisini terk etmesiyle bunalıma girip sokaklarda ağlayan Tolga Karel ' in yü ; zü ; nü ; artık yeni aşkı Sevil Uyar gü ; ldü ; rü ; yor . Ö ; dü ; l tö ; renini elini sıkı sıkıya tuttuğu Uyar ' la katılan Karel &ldquo ; Şimdilik birbirimizi tanımaya ç ; alışıyoruz . Bakalım zaman ne gö ; sterecek&rdquo ; diye konuşup fazla aç ; ıklama yapmaktan kaç ; ındı .

' BİZDEN KIZ ALMAK ZORDUR '

Gecede en iyi sunucu ö ; dü ; lü ; nü ; alan ü ; nlü ; programcı Acun Ilıcalı , şovmen Beyazıt Ö ; ztü ; rk ' ü ; n geceye Tanem Sivar ile gelmediğini gazetecilerden ö ; ğrenince &ldquo ; Bilseydim ben Tanem ' i alıp gelirdim&rdquo ; diye konuştu . &ldquo ; Biz kız tarafıyız bizden kızı almak zordur&rdquo ; sö ; zleriyle Beyaz ' a takılmadan edemeden Ilıcalı ö ; dü ; lü ; nü ; aldıktan sonra ise &ldquo ; Bu ö ; dü ; lü ; ailemize yeni katılan Beyaz iç ; in alıyorum&rdquo ; diye konuşup bu kez ü ; nlü ; şovmene jest yapmış oldu .

TUĞBA EKİNCİ DEKOLTESİYLE KONUŞULDU

Gecede en cesur kıyafetlerden birini ise O Şimdi Asker şarkısıyla parlayan şarkıcı Tuğba Ekinci ' nin giydiği gö ; rü ; ldü ; . Her iki tarafından ö ; nden derin yırtmaç ; ları bulunan gö ; ğü ; s dekolteli elbisesiyle ilgi odağı olan Ekinci ' nin bel bö ; lgesindeki aşırı yağlanma olduğu gö ; zlerden kaç ; madı . Olduğu yerde dö ; nerek poz veren Ekinci bir ara frikik vermekten de kurtulamadı .

İşte , 37 ' nci Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması ' nda ö ; dü ; l kazananlar :

En iyi kadın sunucu : Saba Tü ; mer

En iyi erkek sunucu : Acun Ilıcalı

En iyi kadın haber sunucusu : Banu Gü ; ven

En iyi erkek haber sunucu : Uğur Dü ; ndar

En iyi haber programı : 32 . Gü ; n

En iyi yerli dizi : Ezel

En iyi kadın oyuncu : Beren Saat

En iyi erkek oyuncu : Kenan İmirzalıoğlu

En iyi komedi dizisi : Geniş Aile

En iyi kadın komedi oyuncusu : Demet Evgar

En iyi erkek komedi oyuncusu : Haluk Bilginer-Ufuk Ö ; zkan

En iyi yarışma programı : Yetenek Sizsiniz Tü ; rkiye ( Acun Ilıcalı )

En iyi talk show : Beyaz Show

En iyi spor programı : Yü ; zde Yü ; z Futbol ( Rıdvan Dilmen-Gü ; ntekin Onay )

En iyi magazin programı : Star Life

En iyi gü ; ncel kü ; ltü ; r-sanat programı : Gece Gü ; ndü ; z

En iyi Tü ; rk Halk Mü ; ziği kadın solist : Sabahat Akkiraz

En iyi Tü ; rk Halk Mü ; ziği erkek solist : Volkan Konak

En iyi Tü ; rk Pop Mü ; ziği kadın solist : Candan Erç ; etin

En iyi Tü ; rk Pop Mü ; ziği erkek solist : Yalın

Tü ; rk Sanat Mü ; ziği Ö ; zel Ö ; dü ; lü ; : Fasl-ı Şahane

En iyi fantezi mü ; zik kadın solist : Ebru Gü ; ndeş

En iyi fantezi mü ; zik erkek solist : İbrahim Tatlıses

En iyi ç ; ıkış yapan solist : Mustafa Ceceli , Atiye , Gö ; khan Tü ; rkmen , Soner Sarıkabadayı

En iyi klip Ceynur / &ldquo ; Yağmur&rdquo ; - Yö ; n : Murat Onbul

Yılın şarkısı : Sıla-Efe Bahadır ( Sevişmeden Uyumayalım )


Haberturk