Aşk-ı Memnu 76. bölümde Bihter ve Behlül için tehlike çanları çalıyor…

Aşk-ı Memnu'nun 76. bölümünde Bihter ve Behlül'ün son durumu ne olacak? Adnan Bey, gerçeği öğrenecek mi? Bihter, ne zaman intihar edecek? Aşk-ı Memnu yeni bölüm bu perşembe Kanal D'de.

Aşk-ı Memnu 76. bölümde Bihter ve Behlül için tehlike çanları çalıyor…
  Kana D ' nin reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu ' da bü ; yü ; k sona bir adım daha yaklaşılıyor&hellip ;

Adnan Bey , Bihter ve Behlü ; l ' ü ; n birbirlerine bakışmasından şü ; pheleniyor ve yasak aşkın detaylarını ç ; ö ; zmeye ç ; alışıyor&hellip ;

Yasak aşkın mimarı Behlü ; l , amcasına ettiği ihanetin acısıyla yanıp kavruluyor&hellip ; Bihter ise hala Behlü ; l ve Nihal ' in evlenemeyeceğini , Behlü ; l ' ü ; n yeniden kendisine dö ; neceğini hayal ediyor .

Nihal , her şeyden habersiz aşk oyununu oynamaya devam ediyor&hellip ; Firdevs Hanım , Bihter ' in Behlü ; l ' den vazgeç ; emeyeceğini anlayınca ondan tü ; m desteğini ç ; ekiyor&hellip ;

Bihter ' in kardeşi Peyker de kocası Nihat gibi yasak aşka inanmaya başlıyor&hellip ;

Durumu gittikç ; e ağırlaşan Beşir ' in kasasında sakladığı ve yasak aşkın tek net delili olan CD ' den Adnan Bey ' in de haberi oluyor&hellip ; .

Bu hafta Aşk-ı Memnu hayranlarını mü ; thiş bir bö ; lü ; m bekliyor&hellip ; Aşk-ı Memnu ' nun 76 . yeni bö ; lü ; mü ; yarın akşam Kanal D ekranlarında olacak .