İngiltere - Cezair: 0-0

Dünya Kupası karşılaşmasının Green Point Stadı'nda oynan İngiltere-Cezair maçında gol sesi çıkmadı: 0-0 2010 Dünya Kupası'nda C Grubu'nda İngiltere ile Cezayir 0-0 berab...

 

Dünya Kupası karşılaşmasının Green Point Stadı ' nda oynan İngiltere-Cezair maçında gol sesi çıkmadı : 0-0

2010 Dünya Kupası ' nda C Grubu ' nda İngiltere ile Cezayir 0-0 berabere kaldı .
Stat : Green Point
Hakemler : Ravşan İrmatov ( Özbekistan ) , Rafael İlyasov ( Özbekistan ) , Bahadir Koçkarov ( Kırgızistan )
İngiltere : David James , Glen Johnson , Jamie Carragher , John Terry , Ashley Cole , Aaron Lennon ( Dk . 63 Shaun Wright Phillips ) , Steven Gerrard , Frank Lampard , Gareth Barry ( Dk . 84 Peter Crouch ) , Emile Heskey ( Dk . 74 Jermain Defoe ) , Wayne Rooney .
Cezayir : Rais Ouheb Mbouli , Majid Bougherra , Rafik Halliche , Antar Yahia , Nader Belhadj , Karim Matmour , Hassan Yebda ( Dk . 88 Djamel Mesbah ) , Medhi Lacen , Karim Ziani ( Dk 80 Adlene Guédioura ) , Ryad Boudebouz ( Dk 74 Djamel Abdoun ) , Fouad Kadir .
Sarı kartlar : Dk . 58 Carragher ( İngiltere ) , Dk . 85 Lacen ( Cezayir )
İstatistikler : İngiltere Cezayir
------------------------------------------------------------
Topla Oynama Yüzdesi : 48 52
Şut Sayısı : 15 11
Kaleyi Bulan Şut Sayısı : 6 1
Korner : 10 3
Ofsayt : 1 3
Faul : 13 13
Sarı Kart : 1 1
Kırmızı Kart : - -
Katıldığı büyük turnuvaların çoğunda beklenenden uzak kalan İngiltere , 2010 Dünya Kupası ' nda da tur şansını oldukça zora soktu . İlk maçında ABD ile 1 - 1 berabere kalan İngilizler , bu akşam da Cezayir karşısında 0 - 0 ' lık skorla 1 puana razı oldu .
İngilere Teknik Direktörü Capello , bu maçta beklenen bir değişikliğe gitti ve ABD maçında yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen Green ' in yerine kaleyi tecrübeli eldiven David James ' e emanet etti . Genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçen maça İngiltere iyi başlasa da Rooney ve Heskey ' den kurulu hücum hattıyla güçlü Cezayir savunmasını geçmekte oldukça zorlandı .
İkinci yarıda da kilidi açmayı beceremeyen İngiltere ' de Capello daha fazla gecikmeden oyuna müdahele etti . Deneyimli teknik adam , 63 ' te Lennon ' un yerine Shaun Wright-Phillips , 74 ' te Heskey ' in yerine Defoe , 83 ' te Barry ' nin yerine Crouch ' u oyuna alarak gol için hamleler yapsa da bu çabalar sonucu değiştirmeye yetmedi ve karşılaşma 0-0 ' lık eşitlikle sona erdi .
İngiltere bu sonuçla grupta puanını 2 ' ye çıkarırken 2 . tur şansını da zora soktu . Cezayir ise ilk puanını aldı . Öte yandan İngiltere savunmasının başarılı ismi Carragher da bu maçta gördüğü sarı kartla Slovenya maçında cezalı duruma düştü .
( CİHAN )






Zaman