Arka Sıradakiler 121. bölüm sezon finali

Arka Sıradakiler'in 121. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Arka Sıradakiler'in sezon finalinde neler olacak? Arka Sıradakiler'in 121.bölüm sezon finali 20 Haziran Pazar günü FOX TV'de yayınlanacak.

  İşte Arka Sıradakiler ' in sezon finali ö ; zeti ve fragmanı

Sedat , sonunda Zehra ve Cemre ' nin gö ; tü ; rü ; ldü ; ğü ; yere ulaşmayı başarır . . . Kızların başlarında bulunan silahlı adamlar , Sedat ' ın ö ; nü ; nde bü ; yü ; k bir engel oluşturur . Ne olursa olsun kardeşini ve Zehra ' yı kurtarmaya kararlı olan Sedat , hamlede bulunmak iç ; in doğru zamanı beklemektedir . . .

Arka Sıradakiler , otobü ; sü ; n etrafına inen demirden kafeslerle şoktadır! Ne olduğunu anlamaya ç ; alışırken bü ; yü ; k bir panik yaşarlar .

Kerem ise bu sırada uzun zamandır beklediği intikam gü ; nü ; nü ; n zevkini ç ; ıkarıyordur . . . Saatler sü ; ren tutsaklıkları sırasında Kerem , Oktay ve tayfasının gö ; zleri ö ; nü ; nde bü ; tü ; n planlarını gerç ; ekleştirir . Ancak Sadri ' nin de otobü ; ste olması Kerem ' in hesaplamadığı bir ayrıntıdır&hellip ; Sonunda Kerem , Gamze ' yi otobü ; sten ç ; ıkarır , geri de kalanlar ise otobü ; sü ; n iç ; inde uç ; urumun kenarına gelirler . . .

FOX TV ' NİN SEVİLEN DİZİSİ ARKA SIRADAKİLER DİZİSİ İKİYE BÖ ; LÜ ; NÜ ; YOR