2010 Dünya Kupası C grubu İngiltere - Cezayir maçı TRT 1 (TRT1) canlı izle

FIFA Dünya Kupası 2010 C grubu ikinci maçları ile tüm hızı ile devam ediyor. İlk maçında ABD karşısında İngiltere kalecisi Green'in yediği hatalı gol ile 1-1 kalan İngiltere ile Slovenya'yı tek gol ile geçen Cezeyir karşılaşıyor.İngiltere - Cezayir maçı TSİ ile saat: 21:30'da TRT 1 ekranlarına gelecek. TRT 1 canlı izlemek için tıklayınız... Bütü

2010 Dünya Kupası C grubu İngiltere - Cezayir maçı TRT 1 (TRT1) canlı izle
  FIFA Dü ; nya Kupası 2010 C grubu ikinci maç ; ları ile tü ; m hızı ile devam ediyor . İlk maç ; ında ABD karşısında İngiltere kalecisi Green ' in yediği hatalı gol ile 1-1 kalan İngiltere ile Slovenya ' yı tek gol ile geç ; en Cezeyir karşılaşıyor . İngiltere - Cezayir maç ; ı TSİ ile saat : 14 : 30 ' da TRT 1 ekranlarına gelecek . TRT 1 canlı izlemek iç ; in tıklayınız . . . Bü ; tü ; n maç ; ların canlı anlatımı TRT 1 ( trt1 ) buradan canlı izleyin . . . trt 1 canlı izleyin .

İNGİLTERE-CEZAYİR / 21 : 30 ' DA CANLI TRT 1 İZLE


Cape Town ' daki 66 bin seyirci kapasiteli Green Point Stadı ' nda saat 21 . 30 ' da başlayacak karşılaşmayı , Ö ; zbek Ravşan İrmatov ile yardımcıları Rafael İlyasov ( Ö ; zbekistan ) ve Kırgız Bahadır Koç ; karov yö ; netecek .

FIFA dü ; nya sıralamasında 8 . sırada bulunan İngiltere ile 30 . sırada yer alan Cezayir milli takımlarının muhtemel 11 ' leri belirlendi ;

İngiltere ( 4-4-2 )

1-Robert Green

2-Glen Johnson

3-Jamie Carragher

4-John Terry

5-Ashley Cole

6-Aaron Lennon

7-Steven Gerrard

8-Frank Lampard

9-Gareth Barry

10-Emile Heskey

11-Wayne Rooney

Teknik direktö ; r : Fabio Capello

Cezayir ( 4-4-2 )

1-Faouzi Chaouchi

2-Majid Bougherra

3-Rafik Halliche

4-Antar Yahia

5-Nadir Belhadj

6-Karim Matmour

7-Hassan Yebda

8-Medhi Lacen

9-Karim Ziani

10-Fouad Kadir

11-Rafik Djebbour

Teknik direktö ; r :
Rabah Saadane

Oyun planları ;



-İngiltere ' de , kaleci Robert Green ' in yerini koruması bekleniyor . Capello , orta sahada James Milner ' in yerine Gareth Barry ' i oynatmayı dü ; şü ; nü ; yor .

-İlk maç ; ta Slovenya ' ya 1-0 yenilen Cezayir ' de ilk 11 ' in değişmesi beklenmiyor .


Notlar :


-İngiltere , Afrika ü ; lkeleriyle yaptığı 15 maç ; ın hiç ; birinde yenilgi gö ; rmedi .

-Cezayir ' in forveti Abdelkader Ghezzal , Slovenya ' ya 1-0 yenildikleri maç ; ın 15 . dakikasında kırmızı kart gö ; rdü ; .

-İki ü ; lke daha ö ; nce hiç ; birbirleri ile karşılaşmadılar