Time Dergisi'nden Van'a Çifte Ödül

Yılın siyasetçi, bürokrat ve işadamlarını belirleyen 'Time Dergisi'; Van Valisi Münir Karaloğlu'nu "Yılın Bürokratı", Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nu da 'Yılın Başarılı Siyasetçisi' seçti

  Yılın siyasetçi , bürokrat ve işadamlarını belirleyen ' Time Dergisi ' ; Van Valisi Münir Karaloğlu ' nu " Yılın Bürokratı " , Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ' nu da ' Yılın Başarılı Siyasetçisi ' seçti .
Merkezi Ankara ' da bulunan Time Dergisi okuyucularının internet ortamında yaptığı değerlendirme sonucunda Vali Münir Karaloğlu , " Yılın bürokratı " , Ak Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu da ' Yılın Başarılı Siyasetçisi ' seçildi . Karaloğlu ve Türkmenoğlu , düzenlenen törenle ödüllerini aldı . Ankara ' da düzenlenen ödül törenine Van ' daki programları sebebiyle katılamayan Vali Karaloğlu ' nun ödülünü Yardımcısı Halil Berk , Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ' nun elinden alırken , ' Yılın Başarılı Siyasetçisi ' seçilen Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu da ödülünü Time Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat Polat ' ın elinden aldı . Sürmeli Otel ' de gerçekleşen ödül töreni ; siyaset , bürokrat , basın , iş ve sanat dünyasını bir araya getirdi .