Geniş Aile 49. bölüm sezon finali

Kanal D'nin beğenilerek izlenen komedi dizisi Geniş Aile'nin sezon finalinde neler olacak? Geniş Aile,15 Haziran Salı günü yayınlanacak olan sezon finali bölümüyle yaz tatiline girecek.

  Geniş Aile ' den muhteşem sezon finali

&ldquo ; Geniş Aile&rdquo ; bu hafta sezon finali yapıyor . Dizinin bu bö ; lü ; mü ; nde kahkaha ve gö ; zyaşları birbirine karışıyor .

Koyu Bilal , Şukü ; fe ' nin Aytaç ; ile evlenecek olmasını bir tü ; rlü ; kabullenemez . Onları durdurmak iç ; in tek bir ç ; are vardır .

Koyu Bilal o son ç ; are iç ; in harekete geç ; er . Şukü ; fe ise Kuddusi ' den helallik almaya gelir . Bü ; tü ; n aile Cevahir ' e bir yandan komşu kızını unutması iç ; in destek olurken , diğer yandan da okulunu bitirmesi iç ; in baskı yaparlar . Ç ; ü ; nkü ; Cevahir , ya hemen kalan 3 dersini verecek , ya da ü ; niversitenin arka kapısından mezun olacaktır . Ulvi ve Sevim herkesten gizli sü ; rpriz bir karar verirler . Bu kararın şahitleri de Cevahir ve Devir ' dir . Doktor kontrolü ; nden ç ; ıkan Nazan tedirgindir . Son muayenede erken doğum riski ortaya ç ; ıkar . Mü ; rsel ' i bir telaş alır . Karısıyla bebeğinin sağlığı iç ; in yapmayacağı hiç ; bir şey yoktur . Girdiği 2 sınavdan geç ; en Cevahir ' in kaderi son sınava kalmıştır . Şukü ; fe ' ye ise dü ; ğü ; nden hemen ö ; nce Aytaç ; ' tan gizemli bir veda mektubu gelir . Yazılanlara gö ; re ailesinin baskısına daha fazla dayanamayan Aytaç ; , Amerika ' ya dö ; nmü ; ştü ; r . Yine aldatıldığını dü ; şü ; nen Şukü ; fe yıkılır . Fakat mektuptaki imla hataları Şukü ; fe ' yi şü ; phelendirir ve gerç ; eğin peşine dü ; şer . Şukü ; fe , Koyu Bilal , Aytaç ; ve Cevahir ' in yolu yine kesişir . Ü ; stelik Geniş Aile ' den bir de erken doğum haberi gelir . Ortalık iyice karışır .