Marmarisli Hollandalılar Kraliçelerini Unutmadı

Hollanda Kraliçesi Beatrix Van Oranje Nassau'nun doğum günü, Marmaris ilçesinde yaşayan Hollandalılar tarafından bir etkinlikle kutlandı.

Beatrix Van Oranje Nassau'nun doğum günü partisine, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Jan Paul Dirikse , Marmaris Fahri Konsolosu Murat Azgun, ilçede yaşayan 100 kadar Hollandalı ile Kaymakam Serdar Polat, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İçmeler beldesi Belediye Başkanı Zeki Eren de katıldı.
Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Jan Paul Dirikse Marmaris'te bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu Marmaris'in doğal güzellikleriyle cazip bir ilçe olduğunu belirterek şunları söyledi; "Marmaris'te bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Burdaki güzellikleri beni gerçekten çok etkiledi. Hollandalı vatandaşlarımızla yaptığımız sohbette de güzel izlenimler edindim. Herkes Marmaris'te olmaktan dolayı çok mutlu. Hollanda'da Marmaris'e daha fazla turist gelmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Fahri Konsolos Murat Azgun, Hollanda'da, Kraliçe Beatrix Van Oranje'nin doğum gününün her yıl kutlandığını, ilçede bulunan Hollandalılar'ın da bu mutluluğu paylaşması için özel bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Murat Azgun, Marmaris'e gelen Hollandalıların güven içinde tatil yapmasına katkılarından ötürü Kaymakam Polat'a teşekkür etti.
Konuşma ve plaket töreninin ardından davete katılanlar canlı müzik eşliğinde eğlendi.