Şok! Deniz Baykal'ın seks kasedinde ismi geçen Nesrin Baytok kimdir?

Vakit Gazetesi gece saatlerinde, Deniz Baykal'ın olduğu iddia edilen bir seks kasetini yayınladı. Video, Vakit Gazetesi'nin sitesi habervaktim'de yayınlandı.

Deniz Baykal'la seks görüntüleri ortaya çıktığı iddia edilen Nesrin Baytok kimdir? Nesrin Baytok'un fotoğrafları ve Nesrin Baytok Deniz Baykal'ın eski özel kalem müdürü.Bu dönemde milletvekili seçildi.

Deniz Baykal'la seks görüntüleri ortaya çıktığı iddia edilen Nesrin Baytok kimdir? Baytok'un fotoğrafları için tıklayın. Nesrin Baytok Deniz Baykal'ın eski özel kalem müdürü.Bu dönemde milletvekili seçildi.

İşte Nesrin Baytok'un biyografisi

Nesrin Baytok, 20 Nisan 1960′ta Mersin Tarsus’ta doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Esma’dır. Maden Mühendisi; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Özel sektörde çalıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulundu. Finansal Forum ve Forum Diplomatik gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Orta düzeyde İngilizce bilen Baytok, evli ve 1 çocuk annesidir.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

İnternette, habervaktim.com adlı sitede, CHP Lideri Deniz Baykal’la bir CHP kadın milletvekiline ait olduğu öne sürülen görüntüler yayınlandı.

Otel odası mı, yoksa bir ev mi olduğu anlaşılamayan bu görüntülere dayanarak Baykal ve CHP’li kadın milletvekili arasında ilişki olduğu söylendi.

Site, kısa bir süre sonra gizli kamerayla çekilen buluşma görüntülerini yayından çekti.

Kasetin gerçek mi yoksa montaj mı olduğu henüz bilinmiyor.

CHP liderinin konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu arada, Deniz Baykal'ın avukatlarının müracaatı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu görüntülerle ilgili soruşturma başlattı.

Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk tarafından yürütülecek soruşturma, TCK'nın 134. maddesinde düzenlenen ''özel hayatın gizliliğini ihlal'', TCK'nın 135. maddesinde yer verilen ''kişisel verilerin kaydedilmesi'' ve TCK'nın 125/1. ve 2. maddelerinde düzenlenen ''hakaret'' suçları kapsamında gerçekleştirilecek.

Savcı Yücetürk, soruşturma çerçevesinde ilk olarak CHP Genel Başkanı Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülere erişimin engellenmesine karar vererek, bunun uygulanması için Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB) talimat verdi.

Kaynak : Haber Türk

Deniz Baykal ile Nesrin Baytok'un seks kasedine Haber Vaktim'den açıklama için tıklayın

Deniz Baykal ile Nesrin Baytok'un seks kasedine CHP'den açıklama için tıklayın