Ak Parti Teşkilatı Piknik Düzenledi

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Beçin beldesinde AK Parti Teşkilatı, piknik düzenledi.

AK Parti Beçin Belde Başkanı Ahmet Özyiğit ve belde yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kolları üyeleri pikniğe katıldı. Denizcik Gölü kıyısında yapılan piknikte gençlerin sorunlarını dinleyen yönetim, işsizlikten yakınan gençlere, bölgedeki ekonomik canlanmanın kısa zamanda istihdama dönüşeceğini, bu anlamda bölgedeki işsizlik oranında bir azalma meydana geleceğini söyledi.
Belde Gençlik Kolları Başkanı Levent Can, geçen yıl yapılan yerel seçimlerde uyumlu bir çalışma dönemi yaşandığını, alınan sonuçlara bakıldığında bu uyumlu çalışmanın daha iyi anlaşıldığına dikkat çekerek; "Önümüzdeki dönemde de aynı doğrultuda ve aynı hızla çalışmamız gerekli. Bu anlamda belde başkan ve yöneticilerinin bizlere daha fazla güvenmesini, görev vermesini bekliyoruz. Biz gençlere verilecek her göreve hazırız" dedi.
Belde Başkanı Ahmet Özyiğit de, kadın ve gençlik kollarının siyasi parti teşkilatlarında çok önemli organlar olduğunu belirterek şunları söyledi: "Sizlerin varlığı bize güç vermektedir. Gençlik Kolları Başkanımızın sözünü ettiği uyum, belde ile ilçe yönetimi arasında mevcut olup bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Önümüzdeki süreçte de bu uyumun devam etmesinden yanayız. Beldemizin çözüm bekleyen sorunları var. Teşkilat olarak tespit ettiğimiz bu sorunları bölge milletvekillerimize
yaptığımız Ankara ziyaretinde aktardık. Ancak Anayasa değişikliği görüşmelerinin olması nedeniyle ziyaret kısa sürdü. Önümüzdeki günlerde yeniden Ankara'ya gideceğiz. Gençlerimizin en önemli sorunu işsizlik ve bu konuda hükümetimizin önemli çalışmaları var. Öte yandan yerel yönetimlerin de bu konuda yapması gerekenler olmakla birlikte, bizler de bu konuda yoğun bir çaba harcıyoruz."
Belde yönetimi tarafından gençler için düzenlenen pikniğin fırsat buldukça tekrarlanması kararlaştırıldı.
(ÖK-HO-Y)