Canım Ailem sona ermesin

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Canım Ailem'in sona ereceğinin duyulması, dizinin hayranlarını bir hayli üzdü. Canım Ailem'in hayranları dizinin bitmesini istemediklerini belirttiler...

ATV'de ekrana gelen dizinin fanları final yapılacağını duyunca televizyon eleştirmenlerinin posta kutularını mesajlarla doldurdu.

Bu konuda sayısız mesajın geldiği isimlerden birisi de Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ... Aytuğ'a gelen mesajlardan en çarpıcı olanı şöyle:

"Dizilerde iki bacıyı aynı anda ya da sırayla götürmek doğru (Unutulmaz, Ömre Bedel, Yaprak Dökümü), adamın kafasına sıkmak doğru (Ezel, Kurtlar Vadisi), fuhuş doğru, zengin ihtiyarların 17'lik çocuklarla evlenmesi de, kısacası pedofili doğru (Küçük Kadınlar), aile içi ensest doğru (Küçük Kadınlar) aynı evde yakın akrabalar arası cinsel doyum doğru (Aşk-ı Memnu) ama "Canım Ailem" yanlış... Bunların hepsi devam ediyor ama "Canım Ailem" bitiyor. Sonra da biz Siirt'teki vahşetten, İzmir'deki seri katilden yakınıyoruz... Sizce Yüksel Bey, biz bunu hak etmiyor muyuz?"


CANIM AİLEM 58. BÖLÜM FRAGMANI İZLE