Canım Ailem'in 62. bölümünde neler olacak?

Canım Ailem'in 62. yeni bölümünde Halim ve Feride evlenecek mi?

Canım Ailem'in 62. bölümünde neler olacak?
 

Ç ; arşamba akşamlarının iple ç ; ekilen dizisi Canım Ailem ' in 61 . bö ; lü ; mü ; dü ; n akşam ATV ' de yayınlandı . Halim ve Cumali , Feride ' yi yattığı hastaneden bir ambulansla kaç ; ırdı .

Meliha , kardeşi Feride ' yi hastanede yattığı odasında gö ; remeyince şok oldu ve Feride ' nin hastaneden nasıl ç ; ıktığını gö ; rnek iç ; in hastanenin gü ; venlik kameralarını Samim ' le incelemeye başladı .

Gü ; venlik kamerasından Feride ' yi Halim ' in kaç ; ırdığını gö ; ren Samim ve Meliha , onları bulmak iç ; in harekete geç ; ti . Ö ; nce Halim ' in ç ; ırağı Cumali ' yi yakaladılar . Cumali , ustası Hlim ' e şifreli bir mesaj gö ; nderdi , Halim , mesajı anlayınca Meliha ve Samim ' in peşlerinde olduğunu anlayarak bulunduğu yerden ayrıldı .

Parasız kalan Halim , Cumali ' den kredi kartını kuryeyle gö ; ndermesini istedi . Seyhan ' ın eşi Ali , kuryeciden Halim ve Feride ' nin kaldığı oteli ö ; ğrendi .

Ali ' den otelin yerini ö ; ğrenen Meliha ve Samim de Feride ile Halim ' i almak iç ; in otele gitti . Ancak Feride ' yle evlilik hayallerine dalan Halim , otele geç ; kaldı . Bö ; ylelikle Cumali ' nin gö ; nderdiği kredi kartını alamadı ama Meliha ve Samim ' den kurtulmayı da başardı . . .

Dizinin son sahnesinde ise İkbal Hanım , kendisini terk eden Cabbar Bey ' e bir mektup yazdı ve bunu da Cabbar ' ın kızı Seyhan ' a verdi . Bu sırada Seyhan ' ın fenalaşarak hastaneye kaldırılması Halim ve Feride ' nin planlarını bozdu . . .

İŞTE O ANLAR . . .