Geniş Aile'de montaj hatası

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Geniş Aile'de büyük hata!

  Okurum Hamdi Soyer uyarınca , programın kayıtlarını tekrar izledim . Haklıydı . ' Geniş Aile ' nin son bö ; lü ; mü ; nde bir ' montaj faciası ' yaşanmış , ne yö ; netmeni , ne kanal yö ; neticisi , ne de seyirciler bunun farkına varabilmişti . Efendim , izleyenler biliyorlar .

Bu hafta bizimkiler cü ; mbü ; r cemaat pikniğe ç ; ıktılar . Şukufe ile Cevahir de otomobille yö ; rede geziniyorlardı . Sonra Cevahir bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedince bir uç ; urum kenarında ağaca asılı halde kaldılar . Ancak bu sahnenin , dizinin ortalarında bir yerlere rast gelmesi gerekiyordu . Oysa ' Geniş Aile ' başlar başlamaz , ağacın ü ; zerinde sallanan otomobili gö ; rdü ; k .

Cevahir ile Şukufe ' nin hayatta kalma mü ; cadelesi birkaç ; dakika ö ; ylece devam etti . Sonra evdeki piknik hazırlıklarına dö ; nü ; ldü ; . Yani dizinin ortası en başta yayınlandı , sonra yeniden en başından başlayıp , devam etti . İşin daha da garibi , cumartesi Kanal D ' de yayınlanan tekrar bö ; lü ; mü ; nde de aynı hata yinelendi . Okurumuz Hamdi Soyer bu durumu şö ; yle yorumlamış : ' Dizinin reytingini iyi diye biliyorduk ama Kanal D ' den izleyen yok sanırım . Yani ' Filmi ortadan başa doğru izleyen Ulvi ' yi . . . '

Yü ; ksel Aytuğ/Sabah