Balıkesir'de Doğa Mucizesi, Akasya Ağacı Çam Açtı

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde inanılması güç bir doğa olayı gerçekleşti

Balıkesir'de Doğa Mucizesi, Akasya Ağacı Çam Açtı
  Balıkesir ' in Savaştepe ilçesinde inanılması güç bir doğa olayı gerçekleşti . İlçedeki cadde kenarlarında dikili olan akasya ağaçlarından birinde çam ağacı filizlendi . Mucize gibi olay görenleri şaşırtıyor .

MUCİZE
Savaştepe ilçe merkezindeki İstasyon Caddesi ' nde Tarım Kredi Kooperatifi önünde bulunan ağaç görenleri hayrete düşürüyor . Bir süre önce Savaştepe Belediyesi tarafından budanan ilçe merkezindeki ağaçlardan caddede kaldırımların üzerinde bulunan akasya ağaçlarından birinin üzerinde filizlenip fidan haline gelen çam ağacı herkesi şaşırtıyor . Akasya ağacının üzerine kök salan çam ağacı görüntüsü , " doğa mucizesi " olarak değerlendirildi . Savaştepeliler , " Allah isteyince her şey oluyor , istemeyince de hiçbir şey olmuyor . O nasıl dilerse öyle olur " diyerek ilk defa karşılaştıkları mucizenin tabiatta yaşanan sayısız olaylardan sadece biri olduğunu ifade ettiler .

AKASYA İLE ÇAMIN AŞKI
Kalın bir gövdeye sahip olan budanmış haldeki akasya ağacının içinden çıkan ve iyice kök saldığı anlaşılan çam ağacının akasya ağacı ile birlikte nasıl bir yaşam süreceği merak konusu oldu . Doğaseverlerin , " Akasya ile çamın aşkı " esprileri yaptığı bu mucize olay ilçede günün konusu oldu .