Yaprak Dökümü 155. bölüm bu akşam Kanal D'de

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Yaprak Dökümü'nün 155. yeni bölümü bu akşam Kanal D'de yayınlanacak.

Yaprak Dökümü 155. bölüm bu akşam Kanal D'de
Ferhunde’ye yabancı bir el uzanıyor

Yaşadıklarından bunalan ve bir nefes almak için şehir dışına çıkan Ferhunde’ye yabancı bir el uzanıyor. Leyla ile Necla’nın karşılaşması Oğuz ve Ali’yi de yüz yüze getirir. Her iki taraf için de zor anlar, görünürde kolay atlatılsa da, iki kardeş de, geçmişteki hataların ağırlığını asla üstlerinden atamayacaklarını bir kez daha anlarlar.

Oğuz’un etrafındaki çember giderek daralmaya başlamış, peşindeki tehlike Ali Rıza Bey’e kadar ulaşmıştır. Ali Rıza Bey, bu durum karşısında sessizliğini bozma kararı alır ve endişelerini Şevket’le paylaşır.
 
Şevket, Leyla’yı korumak adına, Oğuz’la ilgili soru işaretlerinin peşine düşer. Fikret, Tahsin’in ihanetini bir türlü affedemezken, çocukların durumdan etkilenmemeleri için büyük çaba sarf etmektedir. Kendini affettirmek için bütün girişimleri çözümsüz kalan Tahsin’in pişmanlığı katlanarak büyümektedir. Fikret evdeki düzeni korumak için ilk kez derin sessizliğini bozar ve hayal kırıklığını Deniz’le paylaşır. Leyla’nın özlemine dayanamayan Hayriye Hanım, Ali Rıza Bey’den gizli, şimdi Oğuz’a ait olan evinin kapısını çalar.

Giderek büyüyen yalnızlığına maddi sıkıntılar da eklenince çıkmaza giren Ferhunde, soluk almak için şehir dışına gittiğinde, ilk defa bir yabancıya içini döker. Kendisiyle hesaplaşmaktan yorulan Ferhunde, ayağa kalkmak için kendisine uzatılan eli tutarken, geçmişle her an yüz yüze geleceğini bilmektedir.

YAPRAK DÖKÜMÜ 155. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE