Anasınıfı çocukları Batman'ı dünyaya tanıtacak

Batman TOKİ Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Anasınıfı tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen 'Şaşırtıcı Oyuncaklar' adlı ulusl

  Batman TOKİ Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Anasınıfı tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen ' Şaşırtıcı Oyuncaklar ' adlı uluslararası projenin tanıtımı yapıldı .

TOKİ Kazım Karabekir İlköğretim Okul ' unda düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Turhan , Vali Yardımcısı Osman Varol , Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa , Proje Koordinatörü Şenay Akdoğan , 7 ülkeden 21 yabancı konuk , öğretmen ve öğrenciler katıldı .

Proje Koordinatörü Şenay Akdoğan , proje hakkında katılımcılara bilgi verdi . Daha sonra konuşan Vali Ahmet Turhan , projenin önemine dikkat çekti . Emeği geçenlere teşekkür eden Vali Turhan , " Projenin temel amacı , ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde tanıtmak , globalleşen dünyada eğitim standardını yakalayabilmek ve çocuklarımızı yarınlara daha iyi hazırlamaktır . Yarınlarımızın idealleri olan çocuklarımız ve gençlerimiz , bu projelerle hayata daha aktif ve daha üretken olarak atılacaklar . Bu proje ile yabancı ülkelerden insanlar ülkemize ve dolayısıyla Batman ' a gelecekler . Bu da memleketin tanıtımı açısından oldukça önemlidir . " dedi .

Proje kapsamında Romanya , Slovakya , Gürcistan , Makedonya , Ermenistan , Azerbaycan ve İspanya olmak üzere , 7 ülkeden 21 katılımcı okula gelecek . Proje çerçevesinde oyuncak üretiminin yanı sıra çeşitli sosyal faaliyetler yapılacak .