2. Ve 3. Lig Kulüpleri Birlik Oldu

-2. VE 3. LİG KULÜPLERİ BİRLİK OLDU -KULÜPLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI YILMAZ: -'İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ LİG KULÜPLERİN SORUNLARINI  ÇÖZMEK ÜZERE 96 KULÜBÜN KATILIM-

 

-2 . VE 3 . LİG KULÜPLERİ BİRLİK OLDU

-KULÜPLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI YILMAZ :

- ' İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ LİG KULÜPLERİN SORUNLARINI

ÇÖZMEK ÜZERE 96 KULÜBÜN KATILIMI İLE BİRLİĞİMİZİ

OLUŞTURDUK '

YOZGAT ( A . A ) - 18 . 05 . 2010 - TFF ikinci ve üçüncü futbol liginde mücadele veren 96 kulübün iştirakiyle kurulan ' Profesyonel Futbol İkinci ve Üçüncü Ligi Kulüpleri Birliği ' Başkanlığına getirilen Yimpaş Yozgatspor Başkanı Yusuf Kenan Yılmaz , mevcut sorunların çözümlenmesi , kulüplerinin tesis ve mali sorunlarına köklü çözümler getirilmesi konusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi .

Yılmaz , AA muhabirine yaptığı açıklamada , birliğin kurulabilmesi için üç yıldır bir çalışma yapıldığını , bunun sonucunda da merkezi İstanbul olmak üzere 96 kulübün katılımı ile birliğin kuruluş çalışmalarının tamamlanıp , kurucu yönetim kurulu üyelerinin görev bölümü yaptığını ve kendisini başkan seçtiklerini ifade etti .

Kenan Yılmaz , 2 . ve 3 . lig kulüplerinin ciddi sorunlarının bulunduğunu , bu sorunların başında ise ekonomik konular geldiğini kaydetti . Yılmaz , ' İkinci ve üçüncü lig kulüplerinin sorunlarını çözmek üzere 96 kulübün katılımıyla birliğimizi oluşturduk . Bu liglerdeki takımlarda top koşturan futbolculara konulan yaş sınırı ve askerlik konusu ile ekonomik sorunlarını çözmek üzere çalışmalara başladık ' dedi .

Yimpaş Yozgatspor Başkanı Yusuf Kenan Yılmaz başkanlığındaki Profesyonel Futbol İkinci ve Üçüncü Ligi Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu :

' Trabzon Karadenizspor Başkanı Hüseyin Örs , Menemenspor Başkanı Armağan Öktenoğlu , Kırşehirspor Başkanı İbrahim Kaya , Lüleburgazspor Başkanı Siyami Aslan , Ofspor Başkanı Hafız Şirazi Kaba , Batman 74spor Başkanı Mehmet Reşit Kaygu , İstanbulspor Başkanı Hakkı Engin Tuncer , Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali Şireci . '

( SEY-SS )

18 . 05 . 2010 15 : 03 : 13