Tekstil Sanayi Meclisi'nde Konukoğlu Güven Tazeledi

TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi'nde, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, oybirliği ile yeniden Başkanlığa seçildi.

Tekstil Sanayi Meclisi'nde Konukoğlu Güven Tazeledi
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Koçer'in Başkanlığında, gerçekleştirilen meclis toplantısında Başkanlık Divanı seçimlerinin ardından, sektörde yaşanan gelişmeler görüşüldü. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde yapılan ve Konukoğlu'nun Başkan seçildiği Tekstil Sanayi Meclisi seçimlerinde; Arsan Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alişan Arıkan ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zeki Zorlu da oybirliği ile Başkan Yardımcılığına seçildiler.
Kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Meclis'in faaliyetleri ve planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, kamuda yerli malı kullanımının yaygınlaştırılması için, çalışmalar yürütüleceği ifade edildi.
Toplantıda ayrıca, ithalatı önleme yönünde anti damping çalışmalarının sürdürüleceğine dikkat çekildi ve "Dahilde İşleme Rejimi" konusunda görüşmeler yapıldı.