Şekerbank'ın Tanıtım Aracı Kilis'te

Şekerbank, esnaf ve küçük işletmelere özel geliştirdiği ürünlere bir yenisini daha ekledi.

Banka bu kez müşteriye özel esneklikler içeren "Üreten Paket" ürününü sunarken, tanıtım aracı Kilis'te hizmet vermeye başladı.

Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, Banka olarak, en uygun ve uzun vadeli kaynaklarını, en önemli müşteri segmenti olarak gördükleri esnaf ve küçük işletmeler için kullandıklarını belirtti. Bankanın toplam kredi hacminin yüzde 60'tan fazlasını küçük ve orta boy işletmeler için kullandırılan kredilerin oluşturduğunu söyleyen Halit Haydar Yıldız, "esnaf ve küçük işletmeleri en iyi anlayan, yerel davranabilme yetkinliğine sahip çalışanlarımızla birlikte, onlara özel çözümler sunan bir bankayız" dedi.

Halit Haydar Yıldız, sözlerine şöyle devam etti: "57 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu'daki işletmelerin yanındayız. Türkiye'nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız esnaf, sanatkar ve küçük işletmelerin, Şekerbank'ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda işletmelerimizi Üreten Paket avantajlarından yararlanmaya çağırıyoruz."

Halit Haydar Yıldız'ın verdiği bilgiye göre, Şekerbank "Uzat elini Türkiye!' sloganı ile çıktığı yolda, bu kez küçük işletmelerin ayağına gidecek. Bu doğrultuda, Üreten Paket'in tanıtımı için bankanın uzman ekipleri, 2.5 ay süresince, 64 ile gidecek ve günde 300'ün üzerinde esnaf ve küçük işletmeyi ziyaret edecek. Bu Anadolu turu sonunda Şekerbank uzman ekipleri, 17 bin 500 esnaf ve küçük işletme ile yüz yüze görüşme gerçekleştirecek. 1953 yılında kurulan Şekerbank; Kurumsal ve Ticari Bankacılık, Bireysel Bankacılık ve Küçük İşletmeler Bankacılığı alanlarında hizmet vermektedir. 1997 yılında hisseleri halka arz edilerek İMKB'de işlem görmeye başlayan Şekerbank'ın hisse yapısı; Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı yüzde 33.98, BTA Securities JSC yüzde 33.98, Pancar Kooperatifleri yüzde 0.08 ve Halka Arz yüzde 31.96 şeklindedir. Şekerbank'ın Türkiye çapında 256 şubesi, 11 bölge müdürlüğü (3 İstanbul, 8 Anadolu) ve 1 yurtdışı temsilciliği bulunmaktadır.  Şekerbank, 272 ATM üzerinden müşterilerine hizmet sunmaktadır. Şekerbank internet bankacılığı hizmetleri Türkiye'nin en kolay kullanımlı ve güvenli ilk 3 internet sitesinden biri kabul edilen www.sekerbank.com.tr üzerinden, telefon bankacılığı hizmetleri ise 444 78 78 üzerinden yürütülmektedir. Şekerbank iştirakleri arasında Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şeker Bilişim, Şekerbank Kıbrıs Ltd. ve Desmer A.Ş. yer almaktadır" dedi.